EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

26.3.2008

MarjoRie: Sukka jalkaan


Halusin kokeilla osaanko tehdä tällaiset "karjalanpiirakka" sukat, kuten lapset tämän mallin jolloinkin vuosia sitten ristivät. Muistan, kun meidän Maija-täti oli tehnyt tällaiset koko perheelle joululahjaksi, ja malli oli mielestäni kovin monimutkaisen ja kauniin näköinen. No, ihan hyvin homma sujui, sukista tuli napakat ja sopivat Seitsemän veljestä langasta tehtyinä. Mielestäni tuo ruskean sävy sopi hyvin malliin. Kantapäässä on vahvistettu vohvelineulos, varressa oikeat silmät neulottu kiertäen.

4 kommenttia:

Tiiina kirjoitti...

Tervetuloa vaan mukaan MarjoRie. Ikävä, että teknisten murheiden takia jouduttiin laittamaan tämä mun tunnuksilla. Ensi kerralla sitten omillasi...

EVA K. kirjoitti...

Tervetuloa minunkin puolestani! Sukat ovat hienot - ja arvaa mitä! Minunkin sukkani jo valmistuivat ja lähtivät saman tien synttärilahjaksi. Ehkä niistäkin joskus ilmestyy kuva tänne.

maijja kirjoitti...

Tervetuloa blogimaailmaan Marjo! Tämän linkin kautta pääset ainakin kurkistamaan heitteille, jos ei tullut puhelimitse oikein tavattua osoitetta :)

stanna kirjoitti...

Tervetuloa blogien ihmeelliseen maahan. Tiiinahan on saanut hyvästi väkeä omaan käsityökerhoonsa. Meidän elämään pääsee tutustumaan omassa blogissa mikäli kiinnostaa,
Terkuin se keskimmäinen siskoksista