EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

21.3.2008

Tiiina: Sukkasillaan

Niinhän siinä sitten kävi, että sukkabuumi alkoi. Sukan kutominen olikin ihan mukavaa hommaa. Ja jatkoa on jo puikoilla.
Kirsikkaraita sukat
Malli Omasta päästä
Lanka Maija
Huomioitavaa Silmukkamäärät: ylhäällä 72, nilkassa ja jalkaterässä 50.
Villit raidat toistuvat noin 10cm väklein. Valesauma takana.

Hieman ristiriitaisesti suhtaudun tähän blogimaailmaan. Ihania neuleblogeja on vaikka kuinka paljon ja niissä seikkaillessa aika kuluu vauhdilla. Uusia ideoita saa, kun näkee valmiita toteutuksia. Omat työt vain eivät samaan aikaan etene. Hymm. Hankala yhtälö.

Viime päivinä on nautittu kauniista kevätpäivistä ulkoillen. Joten tahti on hieman hidastunut. Illalla sitten nautiskelen: taitoluistelua telkkarista, vähän suklaata ja sukkakudin. Tiiinan laatuaikaa.

3 kommenttia:

stanna kirjoitti...

Ajattelin tulla vinkkaamaan että kannattaa jossain vaiheessa kokeilla tuota tiimalasikantapäätä. Ohje löytyy Ullan sivuilta, oli helppo tehdä ja sopii tosi hyvin ainakin naisten sukkiin. Jälki oli hyvä jopa ensimmäisellä kerralla eikä tarvi tehdä mitään kiilakavennuksia. Minä tykästyin siihen (yhden sukan kokemuksella)

EVA K. kirjoitti...

Voi mitkä sukat! Nuo saumatkin niiin hauskat; minä kun vielä muistan saumasukka-aikakauden :=). Pitäisi ruveta kyllä opettelemaan sukantekoa, tähän asti äiti on pitänyt sukissa, mutta ennen pitkää on edessä sukupolvenvaihdos siinäkin asiassa.

Tiiina kirjoitti...

Stanna:
Näyttää sukkakausi jatkuvan. Seuraavissa ajattelinkin oppia jotain uutta. Ehkä uskallaudun jopa kokeilemaan sitä kärjestä aloittamista...

EVA K.
Meidän perheen sukkahuolto on kyllä pelannut aika hyvin tähän asti. Minun kantapäät vain ovat niin karkeat, että sukkia myös kuluu. Pitäisi kait opetella myös parsimaan...