EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

22.5.2008

EVA K.: Primavera

Näin herkullinen kangas osui silmiini palakaupassa. Onneksi on ollut sen verran viileää, että on hyvällä omallatunnolla voinut olla sisähommissa. Värikkäät lehdet piti herätellä henkiin eli taskua tekemään: vuori mustasta harvasta kankaasta, väliin vanua ja sitten taas tikkaamaan. Innoissani tikkasin kaikki lehdet, vaikka mieleen tuli, että olisi voinut tikata vain muutamia, No, en tiedä, olisiko se vaihtoehto ollut parempi, mutta pidän kyllä tästä joka tapauksessa. Nyt kun kevät on ikään kuin ollut pysähdyksissä, niin sen kunniaksi annoin tälle (sarjalle) nimen Primavera. Tänään kävin hakemassa kaupasta lopunkin kankaasta, joten jatkoa on luvassa.

3 kommenttia:

Tiiina kirjoitti...

Kiva kassi. Mukava idea yhdistää tikkausta painokuvakankaaseen. Yksityiskohdat saa paremmin esille ja kolmiulotteisuutta. Ja toivottavasti tämä kevät tästä lähtisi etenemään. Minä odotan sitä, että vihreys saa vallan.

Tytti kirjoitti...

Hieno veska! Kiva nähdä mitä on tulossa seuraavaksi.

MarjoRie kirjoitti...

On todella kaunis! Ja sikäli kivat värit, että sopivat sekä kevääseen että syksyyn myös. Olet ollut ahkerana, minä olen energiani tuhlannut pihahommiin. Ehkäpä käsi jo kestää neulomista, pakko kokeilla!