EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

31.10.2008

EVA K.: Nuttua pukkaa - ja vähän muutakin

Kiva juttu, että meillä töissä on niin monenikäisiä ihmisiä ja vauvojakin tulla tupsahtelee. Minulla kun on nyt menossa tämä yllätysnuttukausi, niin ilmoittauduin vapaaehtoiseksi nutunkutojaksi seuraavalle nuorelle äidille :=). Sainkin aivan ihastuttavat langat kudottaviksi! Tanskalainen Sublime - kasmirin, merinon ja silkin yhdistelmä - hiveli minunkin sormiani ja on varmaan aivan ihana tulevalle vauvalle. Lankaa meni yhteensä 400 g ja tuolta alhaalta voi todeta, että käytin sen melko tarkkaan... Värit ovat myös kauniit eikä mitenkään pysty arvuuttelemaan, onko tuleva pikkunyytti tyttö vai poika. Napinläpien paikkaa ei siis tarvinnut miettiä sen kummemmin! Kirpparilta löytyi nätit helmiäisnapit, jotka heijastelevat lankojen väriä.
Aloitin tällä kertaa housuista. Niissä oli kovempi työ kuin nutussa, mutta kun tein lahkeet yhtäaikaa, niin sitkeys palkittiin. Mittailin tekelettä moneen otteeseen, kun välillä tuntui, että ei taida mennä ihan oikein. Kyllä nämä nyt lopulta näyttävät kutakuinkin samanlaisilta kuin mallissakin. Aina oikein -neule on mukavan joustavaa, näihin mahtuu paksukin vaippa.

Seuraavana oli vuorossa myssy, tämä perinteinen kypärämalli, joka istuu hyvin vauvan päähän. Lankaa tuntui riittävän ja intoa myös, joten sitten vain pienet tossut ja lopuksi vielä tumputkin. Harvoin lanka menee ihan näin ihanteellisesti, tuossa on kaikki, mitä jäi. Tumppuihin sain vielä rapuvirkkauksen, tossuihin ei riittänyt, mutta eivätpä ne ehkä kaipaakaan.
Terveiset tulevan vauvan äidille Sarille sinne äitiyslomalle!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanalta näyttää! Kiitos paljon Eva! Enpä malttaisi odottaa, että saan pukea nämä uuden tulokkaan ylle.
terkuin Sari

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit tuotokset, kyllä vauvan kelpaa!