EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

1.2.2009

EVA K.: Kurssikuulumiset

Kuten kuvasta näkyy, nuttuja tuli vähän joka numerolle, joukossa jopa yksi merimiesmalli.

Kurssi kokoontui Ylivieskassa kahtena peräkkäisenä tiistai-iltana. Tuloksena syntyi lähes tusina persoonallista ja kaunista yllätysnuttua. Näytti siltä, että yksi ja toinen halusi vielä tehdä toisenkin, sen verran koukuttava ja houkuttava tämä malli kyllä on.
Koska itse nutun teosta on jo niin paljon juttuja, niin kertokoot nämä kuvat nyt enemmän kuin sanat.
Minulle jäi hyvä mieli tästä ensimmäisestä vetämästäni käsityökurssista ja sain vahvistusta ajatukselle, että hyvä kannattaa panna kiertoon.
Toivottavasti muutama nuttu nähdään myös kevätnäyttelyssä huhtikuussa.
Ja jos Ylivieskan katukuvassa kevään tullen alkaa näkyä mielenkiintoisia röijyjä, niin jäljet johtavat tälle kurssille :=).

3 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Ihania takkeja ja kiva katsella tuollaista "takki pöytää".
Yllätystakissa on hyvä malli ja mitoitus, ainakin meidän Hellulle (on kyllä aika "vakio" kokoinen lapsi). Seuraaviin takkeihin teen hihoihin resorit, helpottaavat ulkovaatteidenkin pukemista. Mieli tekisi kokeilla tehdä "ulkoilu" takki kevääseen ...
Ei mulla aina nopeasti synny neuleita, vähän jaksamisesta ja paljon television tarjonnasta riippuvaa. Nyt ei kummoista tehdä, ainakaan mitään monimutkaista, kun kunnon flunssa iski päälle, veto veks, pää turtana ja jokapaikka kipeä (tarvittaisiin ylimääräinen käsi niistämiseen, että voisi kutoa aktiivisesti).
Aurinkoista Helmikuun alkua!

Vappu kirjoitti...

Hei ! Täälläkin haluttaisiin tuo neulemalli olisiko mahdollista saada.

EVA K. kirjoitti...

Hei Vappu! Voin minä ohjeen antaa; mitenkähän se käytännössä onnistuisi? Minulle voi laittaa postia osoitteella: peregrina53@gmail.com