EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

1.6.2009

EVA K.: toukokuun satoa

Ystävätär toi joku aika sitten lankakaupan loppuunmyynnistä ihanaa Sarek-merkkistä sataprosenttista villalankaa kaksi kerää. Tämä pikkutyö syntyikin lähinnä uteliaisuudesta nähdä, minkälaista neuletta noin pehmeistä väreistä syntyy. Keksin tekaista nämä täysin yksinkertaiset ranteenlämmittimet. Neuloin ne seiskan sukkapuikoilla, jolloin langan hienous pääsee hyvin oikeuksiinsa. Äskeinen säätiedotus näytti siltä, että saatan hyvinkin tarvita näitä jo tällä viikolla - eli siis kesäkuussa.

Tätä nuttua en ole tainnut esitellä. Löysin sen sattumalta lankakerien seasta ja päätin tekaista siihen myssynkin, kun lankaa oli reilusti. Saapa nähdä, löytyykö joku sopiva kesävauva, joka tarvitsisi puuvillaista nuttua.

Tiritiriteijaa nr 2 valmistui jo helatorstaina, mutta näiden kuvien kanssa sählääminen ottaa minulla vähän lujille. Tässä nyt kuitenkin jonkinlainen todiste, että reilun kokoinen röijy on valmis. Langat ja värit ovat samat kuin ykkösessäkin, mutta tähän tuli jo heti pidemmät hihat, joten nuo värikkäät hihansuut jäivät vastaavasti lyhyemmiksi. Kuviot syntyivät työn edetässä, mitään ennakkosuunnitelmia en käytä.

1 kommentti:

Mammutti kirjoitti...

Upeita neulomuksia! Tiritiriteijaat kerrassaan nerokkaita neuleita.
Nuo lahjakorit on hyvä idea. Joskus olen vähän samaan tyyliin lahjonut, en kuitenkaan ylioppilaille tajunnut laittaa. Eilen ostin sinkkiämpärin täytettäväksi siskon miehelle, jolla parin päivän päästä synttärit, jotain kala-aiheista pitänee keksiä...
Aurinkoista kesän alkua!