EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

17.8.2009

Tiiina: 30

Täällä on nyt takuuaika loppu: 30 tuli täyteen ja sitä juhlittiin. Ja kunnolla. Asuksi valittu tuubitoppi tarvitsi pariksi jonkinlaisen lämmikkeen, elokuun illat (ja päivät näköjään myös, tänään on koko ajan palellut) voivat olla aika viileitä. Lankaostoksille keskiviikkona, päämäärä lauantaina. Aikaväliin piti mahduttaa myös kaksi päivää kuumetta, neljä lohitäytteistä tuulihatturullaa, kaksi isoa marjatäytekakkua, 5 isoa kulhoa pasta- ja fetasalaatteja, 10 peltiä pitsaa, kampaajakäynti ja kaksi keskenään tappelevaa lasta.
Sen verran oli onneksi lankaostoksilla järkeä mukana, että ostin paksuinta vaaleanpunaista lankaa, jota lähimarketista löysin: Novitan Isoveljeä. Ja äkkiähän tämmöinen valmistuu. Suorakaide ja joustinneuleinen reunus. Maltoin tehdä tarpeeksi niukkalinjaisen, joten istuu (venyi ?) päälle hyvin. Tykkään!
Ja juhlatkin onnistui. Kaikesta etukäteistouhusta huolimatta oma mieli oli rento ja ilta hauska. Suosittelen lämpimästi käyttämään kaikki syyt kutsua ystävät koolle. Nykyään kyläillään ihan liian vähän.
Taustalla minulle rakkaat peltoaukeat. Kaunis Keski-Pohjanmaa. Kuvista jälleen kiitokset siskolle!

7 kommenttia:

Nasti kirjoitti...

Wau, hurjasti onnea!! Kaunis on neulekin :)

Mammutti kirjoitti...

Paljon onnea! Kaunis neule.

Samma kirjoitti...

Onnea onnea!

Tytti kirjoitti...

Onnea takuuajan päättymisen johdosta :)
Kivannäköinen juhlaneule!

Tess kirjoitti...

Paljon onnea!

Kaunis neule ja ihanat kuvat.

EVA K. kirjoitti...

Onnea minunkin puolestani! Sinun näköisesi vaate taas kerran :=).
Minäkin ihailen noita maisemia nyt joka aamu ja iltapäivä, miten rauhoittavaa.

Tiiina kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista!

Juuri se on se juttu Eva: peltomaisema rauhoittaa. Näkee kauas, ajatus saa perspektiiviä ja mieli lepää. Tänään aamulla mietin, että ahdistuisin varmaan jos asuisin jossain vaaramaisemissa metsien keskellä.