EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

16.11.2009

Tiiina: Tervetuloa meidän eteiseen

Siis tämä ihana-kamala pimeä. Päivä vaalottaa hetken aikaa ja se hetki istutaan työpöydän ääressä. Kostea sää imee itseensä kaiken valon eikä mikään lamppu valaise. Neuleita ei saa kuvattua siedettävästi mitenkään. Nyt kokeiltiin eteisen loisteputken valossa.Tein sen jo kerran. Ja sitten purin. Aikaa kului. Ja sitten tuli lankaa vastaan: Novita Malibu 1€/kerä. Ja siinä sitten keksin kokeilla samaa uudelleen. 4 kerää, 4 iltaa mukavaa neuloskelua. Täsmälleen samasta langasta, samoilla puikoilla ja saman kokoisena. Jospa se tällä kertaa tuntuisi päällä kivalta. Jospa ei tarvitsisi purkaa. Eli siis Knittyn Coachella.

Ihan ok lopputulos. Toimii paremmin näin hieman pidempänä. Täytyy testata pikkujouluissa voisiko tuon kauluksen kanssa oppia olemaan.

Ja vielä toinenkin Knittystä: Fern Glade. Loistava opetus siitä miksi tiheys pitäisi oikeasti mitata siitä kostutetusta ja pingotetusta kappaleesta. Eli siis tämä venyi ihan huikeasti. Ennen kylpyä oli napakka pipomalli, tavoite oli sellainen löysä myssy ja lopputulos oli aika reilu. Pitää ajatella positiivisesti: jos joskus tahdon rastat, niin hyvin mahtuvat myssyn alle lämpimään.
Mallineule vain jotenkin hukkuu tuonne harmaan langan sekaan (Novitan Luxus Alpakkaa, ihan ok kokemus). Reunuksen tein ribbineuleen sijaan 6krs nurin, 4 oikein ja 5nurin.


Nyt on kiire kaksnelosen seuraan, ainoa sarja jota on tullut seurattua, enkä ole edes varma tykkäänkö siitä enää.

2 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Kaunis toppi ja myssy! Myssy näyttää minusta tosi kivalta harmaan värisenä.

Sanni kirjoitti...

Kaunis toppi, pidän tuosta kauluksesta. Samoin myssy on tosi kiva.