EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

27.12.2009

MarjoRie: Huiveja ja siililapasetJoulun alla meinasi vähän tulla kiire näiden pukinkonttiin lähtevien neulomusten kanssa.... Tässä on vävykokelaalle tulossa huivi. Kuva on otettu aatonaattona, tein niin pitkästi kun ehdin. Tytär vieressä pakkaili kassia, olin jo päätellyt langat ja vielä neuloin niin monta kerrosta kun aikaa oli. Tuli kuulemma hyvä, sopii mustan villakangastakin kanssa perfect.
Muuten, olipa ihana oli tehdä ihan itse valitsemilla väreillä, eikä valmiista raitalangasta!Näitä huiveja tuli hieman erilaisia muutamia. Tässä tyttären kummitädille menevä vaaleansininen reikäkuvioinen angorahuivi, uskoisin sopivan juuri hänen sinisiin silmiinsä. Tämä nyt on kyllä päällystakin kanssa käytettävä malli, kutina voi olla muuten hirmuinen! Punaiset ovat silkkivillaa, viininpunainen pikkuhuivi Sivillaa ja tuo vaaleanpunainen Tee-Teetä.Lisäksi tuli värkättyä kummilapsille lapasia, tässä muutama malliksi:


Tässä vielä piiitkä huivi todistettavasti käytössä:

1 kommentti:

Tiiina kirjoitti...

Ihania lahjoja. Tuo raitahuivi on mainio, toivottavasti on vävykokelaalle mieluinen. Ja nuo siilit tuolla alakuvassa kurkistelemassa, ihanat!

Lepposia välipäiviä, ensi vuonna nähdään!