EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

11.2.2010

EVA K.: Baktus-kokeiluni

En pystynyt vastustamaan lankahyllyn viettelystä tico ticoa, joka oli minulle aivan uusi tuttavuus. Baktus-huivia olin jo havitellut jonkin aikaa, ja niinpä tässä tuli testattua ikään kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla.
Huivin ohje oli vähän hakusassa, ja niinpä tein ensimmäistä versiota kolmosen puikoilla ja ihmettelin, kun se ei vastannut mielikuvaani. Lopulta sitten silmiini osui ohje, jossa kehotettiin käyttämään seiskan tai jopa kahdeksaisen puikkoja. Tyydyin nyt kuitenkin kuutosen pyöröpuikkoon, joka oli muuten aivan onnettoman kippuralla, mutta se osoittautui ihan sopivaksi, minun mielestäni ainakin.
Tein lisäykset ihan tavallisella langankierrolla, joka ei ehkä ole paras tapa, mutta minulle nyt kuitenkin ihan riittävän hyvä. Lankaa meni 60 g, ja huivi on todella miellyttävän oloinen. Ei kylläkään tule minun kaulaani.
Jaa-a, mitähän ne muut tico ticon värit olivatkaan - uskaltaakohan mennä kurkistamaan..

1 kommentti:

Tiiina kirjoitti...

Hei Eva! Harmitti, kun ei päästy katsomaan avointen ovien päivänä.

Tuo baktus on kiva pikkuhuivi. lämmittää toki, mutta siinä lanka on pääosassa. Tätä Tico-ticoa silmäilin itsekin. Mukava kun Novitaltakin saa nyt ohutta villalankaa.

Minulla on jotenkin neuleintoa hautautunut kaiken muun alle. Ehkäpä se sieltä löytyy.

Mukavaa kevättä!