EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

17.10.2010

Tiiina: Taas mennään


Neulelama on tällä erää selätetty. Puikot suihkii ja valmista syntyy. Ihana, mukava ja rentouttava harrastus. Syksy sen ehkä sai aikaan, mutta käsityömessut Oulussa olivat myös inspiroia juttu.

Tämä kasarimalli Rose Mohair -lankaa ja ohje syksyn 2010 Novitasta. Löytyy myös tämän linkin takaa ilmaiseksi. Neuleen rakenne oli mielenkiintoinen: ensin suorat kaitaleet etu ja takakappaleeksi, sitten hihat poimittiin kädenteiltä ja neulottiin edestakaisin ja aina joka kierroksella poimittiin muutama silmukka lisää. Lopuksi vielä joustinta pääntielle ja helmaan. Hieman mittasuhteita muutin ja loputtomaan joustinneuleeseen melkein kyllästyin. Mutta ihana tästä tuli. Tykkään. Kiva neule pitkähihaisen trikoopaidan ja farkkuleggareiden kanssa.

Ja nyt pihalle! Ulkona on mahtava ulkoilu sää.

5 kommenttia:

EVA K. kirjoitti...

Tervetuloa taas joukkoon! Pieni tauko tekee monesti oikein hyvää. Ihana neule - ja taas niin sinun näköisesi ja värisesi!

Hepsi kirjoitti...

Kaunis neule!

tiinaf kirjoitti...

Oi, miten kaunis neule! Kiva kuulla, että neuleinto on taas löytynyt!

helena kirjoitti...

On se kyllä aika kasaria, wow! Mun työkaverilla oli tänään melkein samanlainen harmaana, se oli tosin kaupasta ostettu. Pitäisiköhän tuollainen kutaista? Mohair lämmittäisi aika mukavasti!

Kiralia kirjoitti...

Aivan ihana punainen väri! Mallikin on ihan mukava, vaikkakin tosiaan aika kasari. Täytyy olla siis tuo väri mikä siitä tekee niin houkuttelevan, sillä mulle ei yleensä kasarityyliset uppoa! :)