EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

13.4.2008

MarjoRie: Cocos kesätoppi


Viime sunnuntaina auringon paistaessa ja lintujen laulaessa sain valmiiksi villaliivin. Tänään lunta on tullut taivaan täydeltä koko päivän - ja helletoppi valmistui! Kumpiko lie väärässä aikataulussa, luonto vai neuloja?
Tämä toppi on aloitettu kaula-aukosta virkkaamalla pylväitä ja ketjusilmukkakaaria, rinnan kohdalla vaihdoin virkkuukoukun pyöröpuikkoihin ja jatkoin kohti helmaa. Eli niin sanotusti ylösalaisin tehty toppi. Kaarrokkeesta tuli ehkä aavistuksen nafti, olisi voinut tehdä ehkä vielä yhden kerroksen. Puran vielä helman joustinneuleen (1o, 1n) ja jatkan toppia viitisen senttiä pidemäksi, en enää koe olevani napamalli-ikäinen. Muuten olen aika tyytyväinen, uskon käyttäväni tätä. Tosin tytär oli vähän sitä mieltä, että tuo glitterlanka ei ole ihan viimeisen päälle... Lanka on Novitan Cocos ja ohje kesä 2007 Novita-lehdestä. Luulenpa palaavani tähän malliin, mulla on kaapissa Havaiji-purkulankaa ideaa odottamassa.

1 kommentti:

Tiiina kirjoitti...

No sattuipa hauskasti. Täysin toisistamme tietämättä sama lanka puikoilla. Itsekin hieman sitä metallinvälkettä mietiskelen. Tuntuu, että hieman rajoittaa käyttömahdollisuuksia.

Novitan malli on kaunis. Olen sitä itsekin silmäillyt. Muistelen jonkun muunkin sanoneen, että malli on aika napakka rinnan kohdalta. Täytyy pitää mielessä, jos tämän joskus teen.

Hyvältä näyttää päälläsi! Onnistunut työ. Nyt vain toivotaan, että kesäkin joskus tulee...