EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

6.4.2008

MarjoRie: Lämmin liivi


Pitkin talvea mielessä on pyörinyt liivin neulominen, mutta jotenkin mieluista lankaa ei ole sattunut eteen. Sitten kaupan tarjouskorista putkahti tämä viininpunainen Isoveli-lanka, joka tuntui heti oikealta. Siis toimeen. Mallin muokkasin yhdestä Novitan liivi ohjeesta ja langan vyötteessä olleesta villapoolon ohjeesta yhdistellen. Tämmöinen sitten tuli. Lanka tosin loppui niin kesken, että kaula-aukon resorista piti purkaa yksi rivi jotta sain toiseenkin kädentiehen resorin. Pitänee ottaa joutuin käyttöön niin ehtii pitää ennen kesää. Meidän nuoriso ei oikein tunnu tämän vaatekappaleen päälle ymmärtävän, ainoa irtoava kommentti on "ottaa slipoverin poois..." Huumorii? ; )

2 kommenttia:

Tiiina kirjoitti...

Hyvältä näyttää. Nuorison kommentit kannattaa jättää omaan arvoonsa! Tänäänhän ainakin on villaiselle liiville tarvetta, tuulee niin, että sisälläkin palelee...

Omaa slipoveriä olen käyttänyt ahkerasti. Sitä on helppo yhdistellä. Syksyllä varmasti teen toisenkin, ehkä kirjoneuletta.

maijja kirjoitti...

Kauniin värinen liivi, sopisi varmaan tuon Annin pipon kanssa :)

Olen just lähdössä kiikuttamaan hakupapereita postiin - saapa nähdä käykö kutsu pääsykokeisiin, eli tuleeko kesäkuun alkuun poissaoloja!