EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

6.4.2008

Tiiina: Pipoilua

Meilläpäin on nautittu kauniista, lämpöisestä sunnuntaipäivästä. Ulkoilua, aurinkoa, hiekkaleikkejä. Kevät on todella tullut. Tämä on minun mielestä vuoden parasta aikaa. Tästä juhannukseen saakka mieli pursuilee ideoita. Realismi on välillä hukassa sen suhteen mitä saan toteutettua, mutta suunnittelu listojen laatimisineen on mukavaa sekin. Iltaisin siis touhuilen innolla ja aamulla herään virkkuna. Mistä ihmeestä sellainen kevätmasennus on peräisin? En ymmärrä.

Neuleasiaakin hieman on. Tykästyin Shedir pipon malliin niin, että päätin kokeilla hetimiten toistamiseen. Hieman paksummasta langasta pipo valmistui paljon vauhdikkaammin. Vieläkään en ole tyytyväinen käsialaani, mutta parempi tämä on kuin ensimmäinen. Janne-lanka on pehmoista ja mukavaa neuloa. Ja väri on mahtava.

Kirsikka Shedir

Malli Knitty/Shedir
Lanka Gjestal Janne
Huomioitavaa 6 mallikertaa

4 kommenttia:

MarjoRie kirjoitti...

On kyllä nätti malli (terkkuja), ja pipo myös on kaunis ; ) Jännän erilaiselta tuo neulos näytää tässä ja toisaalta vihreässä pipossa, voi se tietysti olla kuvastakin kiinni. Tuo kyllä houkuttelee kokeilemaan....

Tiiina kirjoitti...

Tätä pipoa kyllä uskaltaa suositella kokeilemaan. Malli tulee mukavasti syvälle päähän. Ja se päälaki on kaunis! Itse ehkä tekisin seuraavan jostain kutittamattomasta puuvillasekoitelangasta. Saisi kivan kevätpipon pikkuväelle.

MarjoRie kirjoitti...

Olisko sulla suomenkielellä tuota ohjetta? Olis kyllä just semmoinen puuvillalangalla tehtävä kesäpipo!

Tiiina kirjoitti...

Sulta kyllä sujuu tuon kuvan alle linkitetyn enkunkielisen ohjeen mukaan ihan helposti. Ja lupaan neuvoa tarvittaessa. Ohje on selvitetty tosi yksityiskohtaisesti.

Ainut ihmetystä aiheuttava asia oli se, että mallikerran alku siirtyi välillä oikealle. Eli siis välillä kierros ikäänkuin aloitettiin edellisen kierroksen viimeisestä silmukasta. Mutta siitäkin sai äkkiä kiinni.

Kannattaa muuten varata yksi post it -liimalappu lähelle. Sillä on helppo merkitä millä rivillä on menossa.