EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

22.4.2008

Tiiina: Pastellia

Tiina puikoissa -blogista on tullut minulle kiva pipoideoiden lähde. Monia ihania malleja olen siellä nähnyt ja nyt löysin sitä kautta tämän kivan Lina-pipomallin. Mukava, kun toisista blogeista voi ammentaa jotain uutta omaankin tekemiseen eikä aina täydy vain tyytyä ihailemaan.

Ohje olikin kiva. Monta kierrosta sai neuloa vain tavallista 1okiertäen 1n -mallineuletta ja yhden kierroksen silmukansiirrot aina väliin. Tein palmikon kierrot yksinkertaisesti apupuikolla. Malli on yksinkertainen neuloa ja tulos on silti näyttävä. Tosin en oikein hahmottanut päälakikavennuksia joten kieputin päälaelle tähtösen Shedir-pipon tapaan.

Lankana Novitan Samos elämäni ensimmäistä kertaa. Viisivuotias sai valita värin ja ihastui tällaiseen vuosikerta lollipop-sävyyn. Langasta ihan tykkäsin. Kuohkeaa, joutuisaa neuloa. Pipossa jousto ei ole paras mahdollinen, mutta mieluiselta tuntui silti. Eikä kutita lainkaan. Villainen Shedir on nimittäin jäänyt itselleni, kun se vain kutittaa ja kutittaa.

Pastelli Lina

  • Lanka Novita Samos
  • Huomioitavaa 100s eli 10 mallikertaa, päälaki mallista poiketen

4 kommenttia:

maijja kirjoitti...

Kävin katsomassa tuon ohjelinkin, ja siellä oli ihana vihreä linapipo! Tuollaisen 'tekaisen', kunhan olen saanut käsityökansiot loppuun :)

jules kirjoitti...

tiiina. Laitatko mulle sähköpostia koskien loruvaitoa! juuli ät rokki piste net

tiinaf kirjoitti...

Voi kun hyvännäköinen tuo kavennus Linassa! Paljonko Samosta kului tuohon pipoon?

Mukava kuulla, että pipokuumeeni inspiroi muitakin :-) ja etten ole ainoa, joka kesän lähestyessä tikuttaa pipoja...

Tiiina kirjoitti...

TiinaF: Tykkään itsekin kovasti tuosta päälaesta. Toisen kerän aloitin noin päälakikavennuksien puolivälissä. Eli lankaa kului arviolta 65g.