EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

27.4.2008

Tiiina: Vappumielellä

Olen ahkera kirjaston käyttäjä ja kannan käsityölehtiä ja kirjoja kotiin paljon ja usein. Niitä sitten selailen ja haaveilen. Kauneimmat käsityöt -lehtiä en ole aiemmin kelpuuttanut. Olin kuvitellut, että ne sisältävät lähinnä pöytäliinojen virkkuumalleja. Mutta erehdyin. Ihania neuleita löytyi niistäkin.

Kuvan verkkopaita toimi innotuksena omalle verkkoneuleelle. Kokeilin useita verrkoneuleita, mutta lopulta päädyin ihan lehden mallin mukaiseen. Tosin ohjeessa käytettiin eri lankaa ja vieläkin paksumpia puikkoja. Itse käytin seiskan puikkoja ja kyllä tuli valmista vauhdilla niilläkin.


Lopputulos on ihan kiva. Kesällä tämä on varmasti käytössä. Mukava illan viiletessä kiskaista päälle, näin reikäiseksi lämmittää kummasti. Kuohkea reikäneule tuntuu tosin lisäävän kiloja. Neule on päällä kivempi kuin miltä kuvissa näyttää. Ja väri on pirteä. Tervetuloa vappu!

Pinkki verkkotunika

Malli Kauneimmat Käsityöt nro3/2006
Lanka Novita Samos
Huomioitavaa Puikot 7, pääntie ohjeesta poiketen

3 kommenttia:

tiinaf kirjoitti...

Voi kun on nätti neule! Tahtoo kans tuollaisen kesäks. Kipin kapin kirjastoon lehteä metsästämään...

EVA K. kirjoitti...

Sinä olet taas ahkeroinut ja saanut näkyvää aikaan! Neulemalli näyttää mielenkiintoiselta ja on varmaan kiva välillä saada joku kokonainen vaate niin pian valmiiksi. Enpä ole tainnut mitään tehdä seiskan puikoilla.
Itse olen ollut "perenaisena" viimeiset päivät, majoittanut kolme eestiläistä kuorolaista neljäksi yöksi - käsitöiden teko ei oikein onnistunut, vaikka ne ja blogi kyllä esiteltiin.
Hauskaa vappua! Tuo pusero tosiaan varmasti sopii siihen tunnelmaan!

Tiiina kirjoitti...

Tämä paita on tosiaan sellainen kiva vappufiilisneule. Ei mikään neuletaiteen taidonnäyte, mutta pirtsakka kuitenkin.

Eva: Mulla on odottamassa yksi saksankielinen malli. Ajattelin, että sinulta saan käännösapua. On nimittäin kieli hieman hukassa...