EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

19.5.2008

EVA K.: Italiaan lähdössä

tämä lappu siis.. Minun on pitänyt jo iät ja ajat kirjoittaa eurooppalaiseen elämäntarina-akatemiaan aiheesta "Silloin olin onnellinen" eli "Dann war ich gluecklich", mutta en ole saanut aikaiseksi minkäänlaista tarinaa, vaikka onnelliseksi itseni useimmiten koenkin. Viikonloppuna lamppu syttyi: tajusin, että näitä lappuja virkatessani olen ihan oikeasti onnellinen. Siitä tarina lähtikin kuin itsestään soljumaan; näen näissä tekeleissä niin paljon oman elämäni symboliikkaa. Ja ettei Italiassa lukijat joutuisi kuvittelemaan ihan omasta päästään, niin lappu itse lähtee nyt sitten maailmaa valloittamaan.

3 kommenttia:

Tiiina kirjoitti...

Nämä laput näyttävät ihan sellaiselta villiltä hirsimökkitilkkutyöltä, jota ommellaan vinoista suikaleista. Olisi ihana nähdä myös isompana pintana. Väritys on ihanan pirteä.

maijja kirjoitti...

Nämä on kyllä ihania! Varmaan tulee onnelliseksi, kun saa olla 'vapaa' ja virkata yhtä aikaa ;)

MarjoRie kirjoitti...

Missähän ne meidän taannoin lähettämämme peitot ovat? Voi toivottavasti ovat lämmittäneet jotakuta pientä, tai isompaakin lämmön tarvitsijaa. Ja siitäpä tulikin mieleeni se Apupupu-projektimme, toivottavasti puput ovat lasten ilona jossain maailmalla!