EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

4.7.2008

EVA K.: Yhtä ja toista eikä mitään valmista


Mitähän näistä yrittäisi..
Kaikkien saamieni lankojen joukosta nämäkin löytyivät. Pörrölanka on Novitan Brushia ja sileä ilmeisesti Seitsemää veljestä. Hassua, että langat ovat tulleet ihan eri ihmisiltä, mutta kuinka ollakaan lila on lähes samaa sävyä, vaikka ei tässä kuvassa oikein näytäkään. Kieltämättä hiukan erikoiset värit enkä ole pörröisten lankojen harrastaja ollenkaan, mutta jotainhan näistä pitäisi sentään kokeilla. Luotan siihen, että idea tulee, kun on sen aika. Pienen mallitilkun tein, mutta pitäisi nyt ensin hankkia isommat puikot.

Vanhasta uutta

Useampi ilta on jo vilahtanut mattoa kutoessa. Siinä jos missä näkee työnsä tuloksen ja siitä huolimatta lopputulos on varmaan yllätys. Mattoon uppoavat niin vanhat lakanat kuin pyjamat ja T-paidatkin, eivät siis katoa jäljettömiin vaan muuttavat vain olomuotoaan. Miten voikin olla, että niin kuluneesta ja nuhraantuneesta saa aikaan jotain niin uutta...

Virkkausta uutisia katsellessa

Matalapaineestakohan johtui vai mistä, mutta rupesi tuntumaan, ettei elämä nyt aina ihan niin värikästä ole kuin viimeaikaiset lappuni. Sitä paitsi värikkäät lankani hupenevat uhkaavasti, joten päätin välillä siirtyä rauhallisimpiin tunnelmiin. Tässä vihreänharmaassa pinnan erilaiset kuviot pääsevät aika hyvin oikeuksiinsa.
Minua kiehtoo tämän peiton (?) tekeminen siinäkin mielessä, että ei ole mitään varsinaista visiota, miltä sen pitäisi näyttää, joten vielä saattaa tulla muitakin yllätyksiä vastaan. Kuin elämä itse.

1 kommentti:

Tiiina kirjoitti...

Kaunista mattoa teet. Itse kävin matto-ostoksilla perjantaina. En edes oikein tiennyt mitä hain ja löytymättä se jäikin. Täytynee harkita itse kutomista, jotta saisi mieluisen.

Nuo harmaat tilkut ovat ihania. Pieni pilkahdus väriä on se tarvittava piste i:n päälle. Tahtoo nähdä valmiina.