EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

7.7.2008

Tiiina: Lempiväri

Olen tainnut jo kertoa että pidän punaisesta väristä. Viimeaikaiset neuleet ovat olleet aika paljon valjumpia värityksiltään ja olen jo melkein ikävöinyt lempiväriäni puikoille. Onneksi viimein löysin näyttävän mallin, joka tarvitsi upeat langat päästäkseen oikeuksiinsa.


Ehkä arvasitkin: Yllä oleva ei ole viime viikkojen tulos, vaan aitoa ja alkuperäistä Irene Usvasaloa. Äitini on sen neulonut silloin, kun nämä olivat pinnalla. Tongimme siskon kanssa lapsuuskodin varastoja ja sovittelimme aidosti ihania tai muuten vain aikaansa aidosti kuvaavia vaatteita. Kyllä muoti muuttuu. Ja kiertää. Tosin nyt jo pelottaa aika, jolloin olkatoppaukset ovat taas in...


Syy pitkään blogitaukoon on tässä: Kesäpaita Novitan Bambu -langasta etenee tuskastuttavan hitaasti. Tein vielä (pahan, tosi pahan) virheen tiheyden kanssa ja neuleen ympärys on vaivaiset 66cm. Nyt sitten mietiskelen kenelle paita sopisi... Kimonomaiset hihat ja varsin avara V-pääntie ovat neuleen juju, joten ihan lapselle malli ei sovi. Katsotaan mikä tästä tulee... Sinnikkäästi jatkan kuitenkin.

7 kommenttia:

Nasti kirjoitti...

Ensireaktioni oli "Voi ei" mutta onneksi kuvan alta selvisi että punainen karvahirviöpaita onkin vanhempaa tuotantoa. Juu, olihan se aikaa se 80-luku. Ehkä me suhtaudumme sen uuteen tuloon samalla lailla kammoksuen kuin meitä vanhemmat ihmiset nyt tähän retroiluun.

maijja kirjoitti...

Tuo on kyllä melko vitsikäs =D! Annella olisi tosiaan ehkä sininen tuollainen, voisin lainata tuota punaista niin tulisi mellevät kaverikuvat...

stanna kirjoitti...

Onneksi tunnistin tuon neuleen äidin vanhaksi, muuten olisin saattanut jo ajatella että siskoni on pahan kerran seonnut. Ja tuo nyt kuitenkin on aikalailla neutraaleimmasta päästä noita aikansa tuotteita.

Satu H kirjoitti...

heheh, voin melkein kuvitella irene usvasalon tuohon paitaan ja spiikkaamaan jotain tv-ohjelmaa. :)

EVA K. kirjoitti...

Aioin jo onnitella hienosta saavutuksesta, mutta kyllä tarkempi tarkastelu osoittaa, että ei olla ihan tässä päivässä. Mutta muotihan toistaa itseään, kyllä neuleita kannattaa säilyttää.
Harmi, että noin kauniissa neuleessa tuli mittavirhe - lohduttaa kyllä minua, jolla numeroiden kanssa sattuu yhtä ja toista. - Nyt on mattoni valmis, 3,4 m. Tuntuu harteissa, mutta mieli on hyvä ja matto myös.

Samma kirjoitti...

Vastavierailulle poikkesin.
Juuri eilen selailin kirjastossa Irenen neuleohjekirjaa, se taisi olla vuodelta '96, mutta aikas saman linjan malleja oli siinäkin :D

Anonyymi kirjoitti...

hei tiina! kyselit siitä lorukortin runosta.. se on tammen kultaisten kirjojen maalarikissat-kirjasta. ei mikään yksittäinen loru vaan ihan vaan pätkä yhdeltä sivulta. tykkään itse siitä hurjasti ja siksi sen korttiinkin pistin. :) ja harmillisesti huomasin lähteen puuttumisen vasta kontaktimuovien jälkeen :) ihanaa, että on niin tykästytty että juhliin asti päätyy :)

tiina