EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

10.11.2008

EVA K.: Lunta odotellessa


Marraskuun pimeyteen toi valoa tämän nutun ja myssyn teko. Työkaverin sukuun on syntynyt uusi tyttölapsi, ja sain pikatilauksen ja langat yhtenä iltana ja panin toimeksi. Olen edelleen innostunut yllätysnutusta.

Lanka on tanskalaista Blend Frottèa, ja oikein miellyttävän tuntuista ja helppoa neuloa. Puuvillaa siinä on vain 30 %, loppu akryylia. Aloitin ensin kaksinkertaisella langalla, mutta vaihdoin sitten yksinkertaiseen.

Hankalin vaihe nutunteossa on tuo lisäysrivin saaminen suoraksi. Varsinkin tässä valkoisessa langassa mutkitteluun ei ollut varaa, se olisi näkynyt rumasti. Aloinkin sitten oikein laskea, monennenko silmukan molemmin puolin lisäykset on tehtävä, ja se kyllä kannatti.

Nyt päätin, että pari iltaa on pärjättävä ilman käsityötä. Tosin tuossa äsken tuli pitkästä aikaa tikattua yhden kassin taskua. Marraskuun sarjani on taas ajankohtainen, ja uusia malleja syntyy...

2 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

en oo itse ko. ohjeella tehnyt, mutta auttaisko silmukkamerkit asiaa siinä lisäyskohdassa?

MarjoRie kirjoitti...

Ihana valkoinen, varmasti suloinen vauvan yllä, voi vain kuvitella! Mulla on vielä tuo yllätysnuttu kokeilematta. Mutta vielä minä tämän käden kuntoon saan ja pääsen taas kunnolla harrastuksen pariin! Ja taidanpa tietää jo kenellä tulee tarvetta tällaiselle nutulle kevätpuolella....