EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

9.11.2008

Tiiina: Inspiraatio

Olen tänä syksynä selannut neulelehtiä valtavia määriä. Kahlannut oman arkistoni läpi, kantanut kirjastosta kirjoja, uppoutunut Ravelryyn tuntikausiksi. Mutta inspiraatio on ollut kadoksissa. Olen kokeillut useita mallineuleita, aloittanut ja purkanut.

Onneksi viimein torstaina sain käsiini sen itselleni oikein kirjan. Tine Solheimin Leikkiä langoilla oli juuri se mitä tarvitsin. Kauniita kuvia, kiinnostavia malleja, jänniä yksityiskohtia. Paljon malleja, ideoita ja inspiraatiota. Ja nyt kulkee taas. Kiitos!

Tosin ennen tätä vapautusta piti neuloa välipalana jotain erittäin tuttua, turvallista, käytännöllistä... Enkä ole ainoa neuloja (en edes ainoa Tiina) joka on tähän malliin tykästynyt. Paraphernaliat siis.

4 kommenttia:

EVA K. kirjoitti...

Nuo sukat tuovat jo joulutunnelmaa! Odottelen innokkaasti lankojen leikkiä!

Nasti kirjoitti...

Jostain kumman syystä minullakin on ollut tänä syksynä neulomisinspis kateissa. Sukkaa ja huivia on tullut sitä potiessa. Tuo kirja vaikuttaa kyllä tutustumisen arvoiselta!

Tiiina kirjoitti...

Kirjaa kyllä uskallan suositella. Osittain aika supernaisellisia ja liiallista lankojen, pintojen ja mallineuleiden reikeyttä, mutta enimmäkseen kiinnostavia juttuja. Ja uskomattoman paljon malleja. Ensimmäinen työ kirjan ohjeilla on jo puikoilla ja muutama muu harkinnassa.

Neuleinspiraatio on jännä juttu. Minulla se taitaa olla liiallisesta tarjonnasta johtuvaa valinnan vaikeutta. Aikaa on rajallisesti ja sen haluaisi käyttää tehokkaasti erittäin ihanaan malliin.

Satu H kirjoitti...

ihanat!