EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

4.1.2009

MarjoRie: Pakkaset paukkuu


Lunta leijailee hiljalleen, pakkasta on noin 18 astetta. Ihanaa, meillä on vihdoinkin oikea talvi! Joulupukkipa ei tuonut meille Singstaria, mutta kylläkin DancingStage Supernova 2:n ja kaksi tanssimattoa. Voi että, kyllä osaa olla koukuttava peli tämäkin, ja haastetta riittää. Tässäkään pelissä ei tanssinlahjat ratkaise, joskin rytmitajua on oltava jonkin verran. Hiki virtaa, suorastaan tunnen kinkun sulavan....
Pohkeiden jumituttua on pakko välillä siirtyä rauhallisempiin harrastuksiin. Tässä tyttärelle Mambosta tehty huivi, joka onkin nyt tarpeen. Mamboa on aika tahmea neuloa, mutta tarpeeksi isoilla puikoilla tehtynä lopputulos ei olekaan niin jäykkä kuin pelkäsin. Ja yllätyin siitä, kuinka hyvin tämä sopii yhteen seiskaveikasta tehdyn baskerimyssyn kanssa. Luonnonvaalea sävy on tismalleen sama. Ilmeisesti värisävyjen yhteensopivuus onkin tärkeämpää kuin samanvahvuinen lanka. Ja usein Mambosta tehdyt myssyt ovat tönkön oloisia.


Huivin malli on ihan yksinkertainen: reunassa ja palmikoiden välissä on helmineuletta, palmikot 8 silmukan levyiset. Tein molemmat apupuikolle nostot eteen, oikeastaan olisi pitänyt tehdä toinen taakse niin huivi olisi symmetrisempi. Ja pituutta tietysti reilusti!

2 kommenttia:

Tiiina kirjoitti...

Kivan näköinen huivi, sopii varmasti hyvin sen myssyn pariksi. Näinkin muistaakseni joulun alla myssyn livenä tuolla meidän isossa sekatavarakaupassa.

Satu H kirjoitti...

nehän on aivan ku setti tosiaan! :)