EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

4.1.2009

MarjoRie: Taas yksi liivi


Meikäläisen sinnillä nämä ilman hihoja olevat neuleet tuntuvat olevan mieluisimpia... Toki perusteena voisi olla sekin, että niitä on kiva pitää erilaisten ja eriväristen puserojen ja paitojen kanssa, eivätkä ne myöskään ole liian lämpimiä. Tämä liivi on muunneltu Novitassa Syksy 2008 olleesta mallista. Muunnelma siksi, että en kertakaikkiaan saanut sitä salmiakkien keskelle tulevaa helmineuletta oikein! Melko monen yrityksen ja erehdyksen (=purkamisen ja hermostumisen) jälkeen totesin, että on näitä malleja ennenkin osattu itse keksiä. Hain pikkusen vinkkiä taannoin Novitan mukana tulleesta vihkosesta, jossa on ohjeita seiskaveikka langalle ja niinhän se onnistui. Kuvio on siis tehty pelkillä oikeilla silmukoilla nurjien keskelle. So simple! Kuvion laidoilla on pikkupalmikot ja sivustat ovat jatkettua helmineuletta.


Takakappaleen tein kokonaan jatketulla helmineuleella, koska mielestäni kuvio ei oikein hyvin istu selkäpuolelle (kuten mallissa olisi ollut). Ja lankana on Nalle, koska siitä löytyi tämä ihanan pehmeä sinisen sävy, vähän niinkuin "farkunsininen", joka valitettavasti ei ihan todellisena näissä kuvissa näy.

3 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

Sliparit ovat aivan huippuja! Tosi kauniin yksilön olet tehnyt.

EVA K. kirjoitti...

Kuviot tulevat hyvin esiin, oikein style!
Sopivasti tulivat nämä pakkasetkin, juuri kun kaikki näkyvät tekevän oikein villaisia töitä. Omakin viimeisin on jo päällä lämmittämässä...

maijja kirjoitti...

Ihanan lämpimän näköinen! Terkkuja muuten sinne töihin, oisin piipahtanut loman aikana, mutten ehtinyt. Kumma kun kiirettä pitää lomallakin!