EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

15.3.2009

Tiiina: Uusia asukkaita

Meille on muuttanut uusia asukkaita. Kaksi melkoisen pientä ja melkoisen suloista kaveria. (Kiitokset Jaanalle, jonka blogissa näihin törmäsin.)
Englannin kielinen ohje oli selkeä, mutta oli näiden neulominen kyllä aikamoista näpertelyä. Luo 3s, neulo jokainen etu- ja takareunastaan ja jaa tasan kolmelle puikolle. Käsissä ja jalkojen yläosissa hieman oikaisin ja neuloin osat kahdella puikolla huilaamalla silmukat aina neulotun rivin jälkeen puikon toiseen reunaan.
Kun sain osat ommeltua yhteen, nallet ikäänkuin heräsivät eloon. Niitä silittelee ihan huomaamattattaan, pienet laihat nallereppanat. Lapset ottivat Ninnin ja Nannan heti omikseen. Nanna lähti ratsastusretkelle paperitalojen luo. Tyttö 6vee askarteli paperista ja langasta sinitarran avulla satulan ja suitset ja niin Nanna hyppäsi ratsaille. Ninni taas harkitsee helikopterilentoa.

Ja on täällä yhdet sukatkin valmiina. En saa mitään isompaa, kiinnostavaa puikoille. Yksi neuletakki on aluillaan, mutta en osaa päättää jatkanko vai puranko. Siispä neuloskelen ihmetellessäni sukkia. Ja täytyy myöntää, että kauniita sukkamalleja on tarjolla vaikka miten paljon. Tällä kertaa vuorossa Nutkin. Yksinkertaisella mallineuleella varsin näyttävä sukka. Itseäni häiritsi, ettei mallineule ollut päältä symmetrinen. Jos tekisin toisen parin, neuloisin 2 puikkoa ohjeen mallineuletta ja 2 peilikuvana. Lanka on Novitan Nallea.

5 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ihanat nallekaverukset! Minullakin tuo poikanalle huutelee jo kovin seuraa...

maijja kirjoitti...

Hauskat ruipelot! On muuten herkun väriset sukat ja kaunis malli.

Samma kirjoitti...

Nallet on ihanat <3

Anita kirjoitti...

Onnea kunniamaininnasta Kalajokilaakson sukkakisassa!!!:)Sen olit kyllä ansainnut niillä sukilla!

MarjoRie kirjoitti...

Siis nuo vekkulithan ovat ihan kuin jostain lastenohjelman animaatiosta! "Ninni ja Nanna ratsastusretkellä". Siitä vaan tarinaa sorvaamaan yhdessä lasten kanssa, kuvasarja uudella kameralla ja osoitteeksi Pikku Kakkosen Posti!