EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

12.3.2008

Tiiina: Vauhdilla valmiiksi

Lauantaina tarjouksesta ostettu Janne-lanka pääsi heti puikoille. Väri on ihana. Sellainen jota nuoruudessa paljon käytin, mutta joka on viime vuosina unohtunut.


Lanka oli kivaa neuloa, mutta en merkittävää eroa osaa tehdä 7 veljekseen. Hieman pehmeämmältä tuntui ja ehkä aavistuksen tiukkakierteisemmältä. Mikä voi kyllä johtua myös siitä, että viimeaikoina olen neulonut Novitan lankoja pääasiassa puretuista tekeleistä. Mutta ei niin paljoa paremmalta tuntunut, että olisin Novitan villalangat valmis kokonaan hylkäämään. Tosin langan värivalikoima on aika kiva.

Mittataulukoita tutkittuani ja mallitilkun neulottuani päätin hieman epävarmana tehdä s-koon mukaan. Aloin keskeneräistä työtä mallatessani pelätä, että pieni tulee. Mutta ihan sopiva tästä tuli. Ja ihan kiva käyttöneule. Puolipituisista hihoista tykkään. Voin onnekseni pitää villapaitoja suoraan ihoa vasten. Eivät kutita.
Neulepinta on hieman epätasaista, mikä harmittaa. Varsinkin joustimen kanssa minulla on ongelmia. Toinen reuna jää aina jotenkin löysäksi.
Kirsikka kaarrokeneule
Malli Novita Kevät 2006 Extra
Lanka Janne
Huomioitavaa Tein n.5cm ohjetta pidemmän
6 kommenttia:

Stanna kirjoitti...

Siellähän tehtaillaan neuleita sellaista vauhtia että hitaampia hirvittää... Aina jokin iso työ valmistunut. Tullaan käymään kun nurkille satutaan (vaikka Saku sanoikin että joka ilta jossakin luuhataan) .

Elli kirjoitti...

Ihanan värinen neule. Ja sopiipa hyvin tuohon teidän tapettiin, jota ihailen kuola valuen. :)

Raudaskylän kyläyhdistys kirjoitti...

Stanna:
Kyllä sitä valmista tuntuu syntyvän sinullakin, mutta mulla on kyllä nyt neulevauhti päällä. Herään aina näin kevään korvalla jostain talviunesta. Intoa riittää ja yöunta kaipaa vähemmän.

Elli:
Kiitos. Tapetti on meidän viisivuotiaan huoneessa yhdellä seinällä. Valinta on kyllä ollut hyvä. Kestää aikaa ihan eri lailla kuin jotkut prinsessat ja ponit (joita tosin oli myös toivelistalla). Ja minä tapetoin sen ihan itse!

Nasti kirjoitti...

Oi, ompas komea neule ja istuu sulle tosi hyvin! Ja tapettia ihailin minäkin :)

Raudaskylän kyläyhdistys kirjoitti...

Nasti:
Vähitellen alan oppia muokkaamaan malleja sopivaksi omille kurveilleni. Kunhain vain maltan neuloa sen mallitilkun. Tahtoo tulla aina hoppu...

maijja kirjoitti...

Luepas Tiiina tarkkaan huomisen Vieskalainen ;)