EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

21.3.2008

Tiiina: Virvon varvon...

Meidän viisivuotias on askarrellut kerhoissa ja kotona monen moista pääsiäsjuttua. Kortin pienet tipuset on painettu omalla sormella.


Tämä noita-akka katselee maailmaa rairuohojen ja herneen versojen keskeltä. Tänäkin vuonna rairuoho ehti hyvin pääsiäiseksi, vaikka joka vuosi saan pelätä, että myöhästytään. Herneen versot ovat meidän herkkua. Kerrankin mies ja tyttö olivat salaa jäkertäneet versot suoraan kupista.


Tämä on minun suosikkini. Tyttö tuli tammikuussa ja sanoi, että haluaa askarrella. Näytti kuvaa ja minä siihen, että ei nyt (kaikkea muka tärkeämpää tekemättä ). Tyttö sisuuntui ja aikoi tehdä yksin. Ja minä siihen, että taitaa olla liian vaikeaa (jep-jep, kannustakaa lapsianne, mutta kuka sen aina muistaa).

Hetken kuluttua tyttö toi tämän ihanan pääsiäskortin. On ollut pöydällä pääsiäistä odottamassa siitä asti. Tykkään koko joukosta.


Täällä meidän seudulla virvotaan huomenna, lankalauantaina siis. Ja illalla keräännytään kokolle. Joten mukavia pääsiäispyhyiä kaikille!

2 kommenttia:

EVA K. kirjoitti...

Taitava pikkutaiteilija! Lapset saavat töihinsä jotain sellaista, mitä aikuinen ei enää osaa, valitettavasti.

maijja kirjoitti...

Tosi kaunis kortti - tai siis kauniita kortteja molemmat. Opepa laittaa korvan taakse, jos tulis joskus tarvetta pääsiäiskortti-ideoille! Äiti-aiheinen video ellistä on muuten valmis, voin näyttää kunhan tavataan. Siitä tuli nauravainen ja ellimäinen.