EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

10.4.2008

Tiiina: Tervetuloa helteet

Olen taistellut Malibu-topin kanssa tuskastumiseen asti (toinen yritys odottaa purkua) ja halusin tehdä välissä jotain muuta. Suoraan sanottuna nyt tuntuu siltä, että Malibut saa dottaa kaapissa hetken aikaa. Jotenkin hankalaa lankaa minulle. Ja toisaalta myös aika kallista, joten ehkä siitä jotain täytyy kehitellä.
Sain anopilta Mandarin Petit lankaa hempeissä väreissä usemman kerän. Viisivuotiaan kanssa yhteistyössä ideoimme kesätopin. Serpenitiinijoustin ja sydänkuvio napattiin Neulojan käsikirjasta.
Näin topista kertoo tyttö itse: "siinä topissa on mun ihte keksimääki. se toppi on ihana. sinä on viisi sydäntä koska olen viisi vuotta."
Sydäntoppi
Malli Omaa ideointia, tosi simppeli malli
Lanka Sandnes Mandarin Petit (kaksinkertaisena) n.150g

4 kommenttia:

EVA K. kirjoitti...

Melkeinpä käy kateeksi, että teillä syntyy lähes päivittäin jotain uutta! Minä reissussa rähjääntynyt ja työssä uupunut sain vain nostettua silmukat viimeisimmän pätkätyön kaulusta varten. Ja kun junassa piti kutoa vielä toiset "karjalanpiirakkasukat", niin eikös jäänyt ohje kotiin, kaikki muu oli mukana.. Opettelin sitten kädet helmassa istumista, taito sekin.
Eksyin vähän aiheesta; toppi on todella kaunis! Niin herkät sydämet.

MarjoRie kirjoitti...

Tuo on tosi nätti! Ja on ihanaa kun voitte yhdessä suunnitella ja toteuttaa neuleideoita, varmasti mieluinen käyttää tuommoinen vaate johon on itsekin saanut vaikuttaa. Ja kuulin huhua, että neidillä itselläänkin olisi eka neule menossa, miten se etenee?

Raudaskylän kyläyhdistys kirjoitti...

Tervetuloa takaisin Eva! Harmi, että malli unohtui.

Tätä valmista tosiaan syntyy. Syy lienee se, että välillä harrastus vie naista eikä toisin päin. Töihin paluu on jo niin lähellä (6 viikkoa enää kotona) ja pelkään että siihen loppuu minun neulominen. Yritän siis ennen töihin paluuta tehdä monet ajatukset valmiiksi. Ja touhuilla lasten kanssa monenlaista. Arvaatte varmaan, että kodinhoitoon ei jää niin paljoa aikaa. Mutta sitä en harmittele :)

Tytön oma työ etenee varsin hitaasti. Mutta varmasti. Aina silloin tällöin tyttö on itse neuleen kaivanut esille ja tulee sitten pyytämään apua karanneiden silmukoiden kanssa. Mutta toppi tosiaan on mieluinen juuri siksi kun sai itse olla ideoimassa.

Ostin muuten kymmenen kerää Novitan Cocos-lankaa. Valmista syntyy kahden-kolmen kerän päivävauhtia. Ensi viikolla siis ehkä taas jotain uutta...

maijja kirjoitti...

Tosi kaunis toppi, ja hyvät kuvat!