EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

30.5.2008

Tiiina: Kauniit käyttösukat

Voisin kirjoittaa tästä mallista täsmälleen samoin kuin Sukkalandiassa: "Erään päivän blogikierroksella sattuivat silmään NE sukat." Kiitos vain opastuksesta kauniin mallin pariin.

Paraphernalia-sukat

Malli Tainan Paraphernalia
Lanka Novita Nalle
Huomioitavaa Täysin ohjeen mukaan,
hieman vain siirsin kantapään aloitusta
Fiilikset Ihana, kaunis käyttösukka,
päässee puikoille toistekin

Ensimmäinen viikko töissä takana. Mukavasti sujui. Nämä sukat matkasivat mummolle kiitokseksi lastenhoitoavusta. Ensi viikolla onkin sitten edessä varsinainen hoitopaikka perhepäivähoidossa. Ja nyt on muuten todistettu, että neulomisellekin järjestyy aikaa, sukat valmistuivat suurimmalta osin tässä viikolla.

8 kommenttia:

EVA K. kirjoitti...

Kerrassaan upeat sukat! Malli näyttää vaikealta - ja luultavasti myös on. Mikä täydellinen harmonia maton raitojen kanssa! Älä nyt anna noita pois, vaan sipsuttele siinä matolla...
Minä olen taas viettänyt iltaa kassien parissa. Pakko kertoa tämäkin: yksi kassi matkaa parhaillaan Nykiin!

Raudaskylän kyläyhdistys kirjoitti...

Eva, tartu rohkeasti tähän malliin. Linkin kautta löytyy ohje, joka on tosi yksityiskohtainen. Pääasiassa vain 3 oikein ja 1 nurin ja joka 6. tai 4. kerros yksinkertainen palmikon kierto. Siis helppo ja ihanan kaunis sukkamalli.

Eikös joillakin bloggaajilla ole intoa, kun jaksavat meille muille iloksi rustata ohjeita.

satumh kirjoitti...

tosi kauniit! :)

maijja kirjoitti...

Samaa mieltä Evan kanssa; sopivat mattoon täydellisesti!

satumh kirjoitti...

joo, siis eihän mullakaan oo kummoset virkkaustaidot. siks tuo kirja onkin hyvä kun siinä on tuollaisia pikkujuttuja. :)

Eija kirjoitti...

Onpa kauniit sukat.

tiinaf kirjoitti...

Hei kaima!

Kauniit sukat! Itselläni samaiset sukat puikoilla Sisusta. Nallea olisi minullakin lankakorissa ja mietin toisia samanlaisia. Minkä kokoiseen jalkaan neuloit ohjeen 63 silmukalla? Nallehan on ohjetta paksumpi lanka (?). Novitan sukkamittojen mukaan 39 jalkaan riittäisi vähempikin silmukkamäärä. Mistähän noita silmukoita vähentäis...

Seuraavaa neuletyötä täällä jo tuumaillen,
Tiinaf

Raudaskylän kyläyhdistys kirjoitti...

Hei vaan kaima!

Tein tosiaan ihan ohjeen mukaisilla silmukkamäärillä, vaikka itse mietin ihan samaa: tuleeko liikaa lykkyjä. Puikot taisi olla kokoa 2,5 (tai 3, ikävä kun en muista varmaksi...).

Tähtäsin sukkaa noin 40 numeron jalkaan, mutta omassa 37 jalassa sukka on kuvattu eikä varsi mitenkään reilulta tuntunut mullakaan.

Hankala mallista on vähentääkään silmukoita. Uskaltaisin kyllä suositella tekemään ihan ohjeen mukaan.