EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

21.5.2008

Tiiina: Vihreä viettelys

Lupasin keväällä itselleni, että kokeilen uusia lankoja. Nyt vuoroon pääsi Novitan Bambu. Kesäneuleisiin sopivan ohut, mukavan tuntuinen lanka. Miinusta vähistä värivaihtoehdoista. Neuloessa onnistuin välillä lävistämään langan ja langasta irtoavia säikeitä ei tahtonut saada enää kuosiin. Mutta ihan hyvä mieli jäi, tätä lankaa neulon toistekin.

Hieman epävarmana halusin kokeilla neuloa itselleni halterneck-topin. Neuloin ensin molemmat kupit ja takaresorin ja jatkoin sen jälkeen helman ylhäältä alas pyörönä. Välillä sovittelin siirtämällä silmukat apulangalle. Työ sujui kivasti, ei tarvinnut purkaa. Enkä nyt jälkikäteenkään lähtisi muuttamaan, tuli mieluinen!


Lankaa jäi pieni nökkönen ja keksin kokeilla virkattuja korvakoruja, koska sellaiset jossain muotiblogissa näin. Näihin Bambu oli kyllä liian paksua, mutta ihan hauskat lärpykät sain kuitenkin aikaan. Tervetuloa kuumat kesäkelit!Halterneck-toppi

Malli Omaa ideointia
Lanka Novita Bambu hieman vajaa 200g
Huomioitavaa Puikot 3
Fiilikset Tästä tykkään (ja tulen käyttämään)

5 kommenttia:

maijja kirjoitti...

Sehän on kiva! Minäkin tykkään tuosta bambu-langasta, ja kivan murrettuja sävyjä löytyy (vaikkakin tosiaan aika vähän vaihtoehtoja). Oon virkannut ruskeasta (sama mikä stannalla puikoilla) itelle pipoa - se on ihan surkuhupaisaa, taidankin kertoa koko tarinan blogissa kunhan saan tekeleen valmiiksi. Ja oli tosiaan ihanan näköinen livenäkin se lepakkopaita, ei muutakuin rutiinikäyttöön :)!

Anonyymi kirjoitti...

Vastavierailulla:)

Sullahan on täällä kauhea tahti päällä! Kunpa jaksaisin taas itsekin innostua nyt kun aikaa on enemmän... Kauheasti tekisi mieli tehdä kaikkea, mutta en osaa oikein aloittaa. Täällä on kyllä inspiraatiota kerrakseen!

EVA K. kirjoitti...

Olet kuin neulekone, uskomatonta! Hauska juttu nuo korvakorut, kelpaa tuolla asulla näyttäytyä lämpimissä kesätapahtumissa.

Raudaskylän kyläyhdistys kirjoitti...

Nyt on tahti hiipumaan päin. Yhteenkään isompaan työhön ei ole lankoja hankittuna, vanhoja kerän loppuja ajattelin kuluttaa pois. Ja ommella tekee pitkästä aikaa mieli. Vaihtelu virkistää.

satumh kirjoitti...

ihana! kiva kun vinkkasit tästä kommentoidessasi niin tiesin tulla kattoon. :) kivs blogi teillä muutenkin, taidanpa ruveta seurailemaan. :)