EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

5.12.2008

EVA K.: Tämä on mainos

Olen edelleen menossa nutuissa kuten kuvasta näkyy. Sekin näkyy, että nämä eivät ole edes valmiita ja saavat nyt jonkin aikaa ollakin tämmöisiä "esivalmisteita".
Tyttövauvan nutun langat löytyivät viime kesän Mulgimaan retkeltä Valgan rajakaupungin käsityöliikkeen tarjouskorista, jota pengoin ihastuneena. Elämä on yllätyksellistä, surprising, - enpä ollut sinä hellepäivänä vielä koskaan kuullut yllätysnutusta.. Punertava lanka on saksalaista hienoa puuvillaa ja sitä jäi vielä muihinkin töihin; beige on silkin ja puuvillan sekoitusta ja sateenkaarilangassa ei ollut edes vyötettä, mutta ilmeisesti se on kuitenkin keinokuitua.
Sinisävyinen nuttu on puhdasta puuvillaa, langat saatu veljeni vaimolta. Tähän version lisäykset tein kokeeksi yksinkertaisilla langankierroilla, koska ne siten sai paremmin kohdakkain. Neuleeseen tulee aikamoinen reikärivi, jota voi pitää koristeellisenakin, tai sitten ei... Minulla on tarkoitus lopetella tämä aikoinaan siten, että nurjalta näyttävä puoli tulee päälle. Hihansuun lisäykset ovat aika kivan näköiset nurjalta puolelta.
Ja sitten se mainos :=). Minusta tämä nuttu on niin kiva, että pidän sen tekemisestä kurssin Ylivieskan kansalaisopistossa kahtena tiistai-iltana eli 20. ja 27.1.09. Haloo kevätvauvojen äidit, mummut, tädit ja kumminkaimat (eikä miehilläkään ole porttikieltoa!) - pankaahan sana kiertämään! Kurssilta saa ohjeen ihan suomen kielellä.

5 kommenttia:

Stanna kirjoitti...

Olipas kiva mainos, pitäisköhän tulla sinne tekemään. Taitas kyllä onnistua ihan kurssittakin mutta olis kiva irtautua arjesta muutamaksi tunniksi johonkin harrasteeseen eikä kuitenkaan kovin pitkiä kursseja voi suunitella pienen käärön kanssa.

Mammutti kirjoitti...

Voi surku, siis mun puolesta! Välimatkaa satoja kilometrejä (itseasiassa en edes tiedä, kuinka paljon). Mielelläni tulisin, kun tuon mallin haluaisin kerran edes kokeilla. Onko mitenkään mahdollista saada suomenkielistä ohjetta mistään!
Ja sitten iloisempiin aiheisiin: Oikein hyvää ja stressitöntä joulun odotusta Sinulle!

EVA K. kirjoitti...

Hei mammutti! Ei hätä ole tämän näköinen, kyllä sinä sen ohjeen minulta saat, kunhan nyt tässä ehdin niin pitkälle!
Sinulle myös iloista joulunaikaa!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania nuttuja! Minä ainakin olen tulossa kurssille. Ulla K.

Mammutti kirjoitti...

Isot kiitokset Sinulle kommentistasi blogissani.
Ihanan joululahjan annoit, kun lupasit sen ohjeen, eikä toimituksella ole kiire. Meillä ollut viimepäivät hirveästi vauhtia. Vanhin tytär perheineen tuli jo eilen joulunviettoon ja tänään oli suvun joulukokoontuminen. Nyt loppujen jouluhommien pariin.
Hyvää ja rauhallista Joulua!