EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

28.2.2009

Tiiina: Minun vuoroni

Raitasukkavillitys ehti Ylivetoon asti. Tarvitsin pitkälle bussimatkalle neulottavaa ja matkaevääksi valitsin paikallisesta lankakaupasta Noron sukkalankaa. Lanka kiersi nyörille, takkuuntui isoiksi sykeröiksi ja katkeili selvitettäessä. Paikoin lanka oli todella ohutta ja solmujakin oli minun kerässä neljä. Neulepinta on lähes joustamatonta ja eikä lainkaan villamaista. Odotin selvästi enemmän kuin sain.

Mutta kuvat puhukoot puolestaan. Langan värit ovat upeat. Vahvat ja voimakkaat. Tilaisin samoin värjättyä tavallista sukkalankaa, Kiitos!

Nyt meillä on loma. Kauniita keväisiä päiviä, ulkoilua, kiireettä laitettua ruokaa, uunin lämpöä, rauhallisia aamuhetkiä. Jopa aikaa neuloa. Mieli on levollinen alkuvuoden räpiköinnin jälkeen.

3 kommenttia:

EVA K. kirjoitti...

Hyvää lomaa! Olipa lanka miten hankalaa tahansa, niin lopputulos on sellainen, että minunkin on pakko vielä joskus kokeilla!
Terveisiä 16 km hiihtolenkiltä!

-maria- kirjoitti...

Nätit sukat, vaikka lanka ei muuten tunnu houkuttelevan!

satumh kirjoitti...

mulla ois kerä ruskeasävyistä noron sukkalankaa, en oo vaan uskaltanut siitä vielä mitään tehdä..arvontavoittona sain kerran neuletapaamisessa.. voishan siitä tietty muutakin tehä ku sukat..