EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

17.5.2009

EVA K.: Reilun kaupan ihanuuksia


Meilläpäin oli perjantaina ja lauantaina reilun kaupan markkinat. Tosi kiva tapahtuma, ja väkeäkin näytti olevan ihan mukavasti. Joukossa oli myös paikallisia käsityöyrittäjiä moneen lähtöön. Toivottavasti kauppaakin tehtiin.

Minä hiplasin näitä lankoja perjantai-iltana ja mietin, mitä niistä voisi saada aikaan. Kierrätettyä raakasilkkia - olen heikkona luonnonkuituihin ja silkkiä näkeekin niin harvoin. Taisin aprikoida hintaakin, vaikka varsinaista vertailukohdetta minulla ei tälle aarteelle kyllä ollut tiedossa. Kotonakaan langat eivät jättäneet rauhaan, kunnes päätin, että jos ne vielä lauantaina yhden aikaan ovat myymättä, ne on minulle tarkoitettu. Kuvasta näkyy, miten kävi :=)

Minua kiehtoo myös lankojen tarina; varsinaisestihan se lähtee silkkitoukasta varmaan ja kuinkahan monen käsityöläisen kädet tässä välillä ovatkaan panneet parastaan. Minä olen tässä ketjussa seuraava - aika näyttää, mitä tuleman pitää.

2 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Ihanat langat, ne oli tarkoitettu Sinulle!
Meillä nautittiin touhukkaasta, mutta lämpimästä sunnuntaista. Ulkona parhaillaan vihreä valoilmiä, eli auringon iltapaiste lehdet saaneiden puiden väleissä.
Aurinkoista alkuviikkoa!

satumh kirjoitti...

kauniita vyyhtejä. :)