EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

17.9.2009

Tiiina: Voi näitä elämän ruuhkavuosia

Olen ilmeisesti tunkenut lusikkani taas niin moneen soppaan, että itsekin ihmettelen. Kiireet pakkaantuvat töissä, kotona ja harrastuksissa. Kylätoiminnassa mukana häärääminen on innostavaa, mutta syö kyllä aikaa tältä neuleharrastukselta.

On ollut pelottavaa huomata kuinka asioita tipahtelee pois mielestä. "Ai niin, mää unohin" pitää päästää suusta ihan liian usein. Ikuinen optimisti sanoo kuitenkin: kyllä tämä tästä. Pitkä syksy edessä ja siihen mahtuu toivottavasti monta rauhallista koti-iltaa.

Tämän neuleen olen unohtanut esitellä (kuinka niin huonomuistinen?). Anopilta sain toista vuotta sitten muutamia keriä Mandarin Petit lankaa. Beiget kerät (2) päätyivät alkukesällä Moda-lehden mallin mukaan neulottuun pienen tytön tunikaan. Tunikaan sopiva tyttö löytyi työkaverilta ja neule pääsi käyttöön viileinä kesäpäivinä.

Terveisiä vielä lukijoina pistäytyville Ylivieskan neulekahvilan naisille! Erityisesti kaunis kiitos teille, jotka tulitte kuuntelemaan ajatuksella valmistelemani esityksen internetistä löytyvistä neuleideoista.

3 kommenttia:

MarjoRie kirjoitti...

Ihana mekko, oikein suloisen tyttömäinen. Tulee suorastaan mieleen vanhat valokuvat, joissa itsekin pikkutyttönä joskus 60-luvulla patsastelen tosi lyhyissä äidin neulomissa mekoissa ja nilkkaremmi kengissä (kiiltonahkaisissa, huom!). Ja kiitos hyvästä esityksestä (myös pikkumiehelle ;)). Ajatuksissa siintää taas joku liivin tapainen, luulenpa käyttäväni antamiasi linkkejä mallin etsinnässä, kiitos.

ullakar kirjoitti...

Kiitos hyvästä esitelmästä! Ja Kiitos myös kannustuksesta, nyt onnistuin pääsemään sinne räveltämöön katselemaan ja ihmettelemään.
Teillä kaikilla on upeita töitä!

Nyyti kirjoitti...

Todella kaunis tunika!