EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

30.10.2009

Tiiina: Sukkakuu

On ihan eri asia osata neuloa sukka kuin kirjoittaa ohje niin, että joku toinenkin saman osaisi. Viime päivinä olen nimittäin rustannut ohjetta Kalajoki-sukkiini. Tehnyt viime hetken muutoksia ja säätänyt ees-taas ohjeen ja kaavioiden kanssa. Päättänyt neuloa vielä yhden parin ennen kuvien ottamista. Tällä hetkellä itse ohje on jo koeneulonnassa. Hieman jännittää: neulookohan mallista kukaan? Jos ohje onkin ihan kökkö ja tekeleet ihan mörvelöitä...

Neulerintamalla levoton mieli nostaa päätään. Kesken on sitä ja tätä, lahjaideoita mielessä toteuttamistahtiin nähden ihan liikaa ja lankoja itselle pariin vaatteeseen. En enää tiedä mikä on parasta: ideoiminen, aloittaminen, itse neulominen vai se valmiiksi saaminen?

Mokkasukan sävy Raasepori taipui Cookie A:n Rick-sukiksi siskolle. Nerokas malli: selkeät linjat, ei liikaa koukeroita ja silti sukka, joka varmasti huomataan. Jos minulla olisi valta, määräisin jokaisen sukkia neulovan kokeilemaan edes kerran hieman ohuempaa lankaa ja hieman tavallisuudesta poikkeavaa mallia. Niin koukuttavaa ja houkuttavaa.

5 kommenttia:

tiinaf kirjoitti...

Oih, miten kaunis sävy tuo Raasepori! Mallikin näyttää kauniilta. Jotain jujua, muttei kuitenkaan liikaa :-)

hillanen kirjoitti...

Kauniita sukkia! Rickit itsellänikin puikoilla juuri. :) Kalajoet näyttävät myös tyylikkäiltä. Kyl mie ainaki voisin tuollaiset neuloa mielelläni.

Stanna kirjoitti...

Koesukat kudottuna. Uutta korjattavaa ohjeeseen ei löytynyt. Ainoa ongelma oli kutojan kaavionlukutaidossa, tästä johtuen jokeni virtaa eri tahtiin ja loivemmin mutkin kuin sinun jokesi. Jospa se tuo pyhäjoki olisi tässäkohdin loivempi kuin teidän kalajoki.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuulla, että olet kirjoittamassa Kalajoki-sukkiisi ohjetta. :) Olen käynyt sukkiasi blogissanne ihailemassa, vaikka kommenttia en ole tainnutkaan aiemmin jättää.

Ihania, taidokkaita töitä täällä muutenkin.

Sari

Raudaskylän kyläyhdistys kirjoitti...

Sanna: Kaunis kiitos vielä näin bloginkin kautta.

Sari: kiva, että ilmoitauduit :) Blogia on paljon kivempi pitää, kun aina välillä saa pari kommenttia ja tietää, että näyttöpäätteiden takana on lukijoita.