EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

25.9.2010

EVA K.: Odotamme kohtaamista

Tiedättehän ne onnenkantamoiset, kun ns. oikea ihminen ja oikea vaate kohtaavat! Semmoisia kivoja hetkiä on itsellenikin sattunut silloin tällöin. Tälle uusimmalle tiritiriteijaa-takilleni soisin saman ilon! Aloitin takin neulomisen joskus monta kuukautta sitten ja se on nukkunut ruususenunta viittä vailla valmiina komeron nurkassa. Mutta eipä nuku enää! Viikko sitten alkanut nuttu- ja röijykurssini antoi potkua tehdä se valmiiksi.

Nappiostoksilla sattui yllätys. Kaupassa oli todella ISOJA nappeja - niin isoja, etten uskonut napinläpieni niihin riittävän. Mutta kuten kuvasta näkyy, aukot olivat kuin olivatkin tarpeeksi suuret. Sen sijaan niitä oli vähän liikaa, sillä noin isoja nappeja ei voinut panna tiheämpään. Tällä hetkellä takissa on vielä ylimääräiset aukot jäljellä. Takin tuleva onnellinen omistaja voi siis halutessaan vielä muuttaa napitusta. Ylimääräiset napinlävet voi mustassa neuleessa helposti ommella umpeen.

Selkäpuolelle sattui enemmän kuvioita. Työ on niin iso, että sitä tehdessä on vähän vaikea hahmottaa, mihin kuviot asettuvat - mutta niinhän se saa ollakin. Nimensä mukaisesti takki on yllätyksellinen kuin elämä itse.

Tämä on siitä jännä malli, että se sopii hyvin erikokoisille ihmisille. Sen sisään mahtuu reilumpikin ja pienemmällä immeisellä takki itse näyttää reilummalta - miten vain haluatte. Monimuotoisuus johtuu varmaan siitä, ettei takissa ole muita saumoja kuin hiha-hartialinja ja sekin neuloen tehty.

Käsitöiden tekeminen on huomattavasti hauskempaa kuin niiden markkinoiminen :). Vai enkö vain ole löytänyt oikeaa tapaa?

Tässä nyt joka tapauksessa yksi kaapista ulos tullut herkkupala. Eikä siinä vielä kaikki - myös ne kaksi aiemmin tässä blogissa esitellyt saman sarjan takit ovat vielä kaapissa... Siinäpä olisi kolmelle ennakkoluulottomalle leidille miellyttävät ja uniikit takit tuomaan sekä lämpöä että iloa pimenevään syksyyn.

1 kommentti:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa ihana ja kaunis nuttu, näkee, että olet saanut inspiraation.