EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

22.4.2008

MarjoRie: Takki ja nuttu


Tai paremminkin takki vai pusero? Olin mielestäni kätevä ja käytännöllinen valitessani tätä mallia (Novita kesä 2007): neuletakki joka on muunneltavissa v-aukkoiseksi neulepuseroksi. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. No, oikeastaan tähän malliin sinänsä olenkin tyytyväinen, ideahan on hyvä. Mutta tämä meikäläisen tekele lievästi ontuu: hihat ovat liian pitkät ja raskaat, hihojen istutus on vähän sitä sun tätä (uskaltaisinko kokeilla "prässätä" niitä kurttuja pois?). Ja tuo kallis Malibu lanka... liukasta ja hyvää neuloa, mutta oli ihan mahdottoman tympeää ommeltaessa osia yhteen, aina neula lävisti langan ja jumittui. Ja valmis neule on älyttömän raskas, siksi nuo hihatkin varmaan roikkuvat. Ja samasta syystä johtuen puseromallisena neule on miellyttävämpi päällä, takki jotenkin yrittää valua harteiltakin alas. Tätä pitää vähän sulatella, lopputulos ei (taaskaan) ollut ihan odotusten mukainen.

2 kommenttia:

Stanna kirjoitti...

Onpas hyvän näköinen puserona, ja takkinakin. Mulla täällä vihdoin alkaa oman kesäpaidan neulominen kun kävin ostamassa oikean kokoiset puikot.

Raudaskylän kyläyhdistys kirjoitti...

Täälläpä ollaan näköjään melkein yhtäaikaa. Harmi kun tuo pipo "kiilasi" edelle.

Katsoin hätäisenä ensin kuvat ja vasta sitten luin tekstit. Kuvissa näytti ihan kivalta enkä kiinnittänyt huomiota sinun kirjoittamiin ontumisiin. Siinä sen näkee, että itse on kriittisin. Tuo etureunus näyttää kauniilta.

Minullakin on Malibu-lankaa tuolla mietinnän alla. Taidan näiden kommenttien jälkeen muistaa mallia valitessani ottaa sellaisen missä on mahdollisimman vähän saumoja...