EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

3.4.2008

Tiiina: Ihana kevätpipo!

Moniin ihaniin neuleisiin olen jo blogeissa törmännyt. Mutta tämän nähtyäni ei ollut epäselvää mitä lopusta ompunvihreästä Nalle-langasta tulee. Tahdoin neuloa Shedir-pipon. Malli oli jotenkin niin viimeistelty: kaikki kieputukset päättyvät kauniisti päälaelle.

Hetken pelkäsin, että olen saanut aikaan vihreän ikiliikkujan. Yksi kerä ei aivan riittänyt ihaniin Tammelan pitsineulesukkiin. Toisesta kerästä tuli vielä toiset sukat ja tätä pipoa neuloessani kerä pieneni pelottavaa vauhtia. Mutta riitti kuitenkin. Lankaa jäi lopulta vain parin metrin pätkä. Jättikerissä on myös huonot puolet.

Omppu Shedir
Malli Knitty/Shedir
Lanka Novita Nalle
Huomioitavaa Täysin mallin mukaiset silmukka- ja kerrosmäärät

Tämä oli elämäni ensimmäinen englanninkielisestä ohjeesta tehty työ. Selkeästi sujui kuitenkin. Ohje oli hyvin yksityiskohtainen. Nalle oli ehkä liian ohut lanka ja minun puikot ihan liian pienet (siis vain kokoa 2, koska seuraava pyörö kaapissa oli 3,5 ja oli kiire päästä puikottelemaan). Mallineule tästä syystä vähän tukehtuu. Kokeilen varmaan toistamiseen paksummasta langasta. Neuloin palmikonkierrot pääasiassa ilman apupuikkoa, mistä syystä käsialakin on jotenkin suttuista. Itsekritiikki on joskus liiankin kovaa...

Mutta malli on ihana. Istuu hyvin päähän ja on kaunis.


2 kommenttia:

EVA K. kirjoitti...

Näyttää tosi taidokkaalta, jotenkin itämaiselta. Minulle tuli ensimmäisenä mieleen moskeija, kuulostaa varmaan hassulta :), mutta kauniitahan nekin ovat, vaikka en ole omin silmin nähnyt.

maijja kirjoitti...

Tervehdys Ylivedon väki! Teille olisi kiertopalkinto odottelemassa heitteillä... Nakki napsahti ;)