EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

5.4.2008

Tiiina: Kesäistä kokeilua

Näin JaanaMaan ihanassa blogissa ihanan neuletopin. Hankin Jaanankin käyttämät Malibu-langat melkein samantien. Onneksi langan tiheys oli juuri sopiva. Ohje oli kyllä selkeä, mutta tuumien ja rivimäärien muuttaminen kovin eri paksuiselle langalle olisi voinut olla insinöörillekin liikaa.
Malli on veikeä. Tuntuu päällä tosiaan ihan kivalta. Painijan selkäkin on ok, mutta tekee topista jotenkin arkisen. Ja lanka taas on juhlavaa. Ristiriitaista. Tykkäsin muuten kovasti tästä vanhan roosan värisestä Malibusta. Vaihtelua ainaisiin tummanpunaisiin.

Mutta juuri se mitä aluksi pelkäsin: en osaa olla rennosti "kauluksen" kanssa. Tuntuu, että sitä pitää koko ajan asetella ja se näyttää sivusta vähintäänkin hassulta. Ainakin näillä ryntäillä. Ja siitä syystä päätin purkaa topin. Langasta osaan varmasti tehdä neuleen, jota tulee enemmän käytettyä. Mielessä on kyllä tämän innoittamana halterneck-malli. Katsotaan mitä syntyy... Ja milloin.
Malibu Coachella

Lanka Novita Malibu 3 kerää (jatkaisin pidemmäksi jos en purkaisi)
Huomioitavaa Ohjeen s-koon mukaan

3 kommenttia:

MarjoRie kirjoitti...

Esittelin mummulle tätä meidän "kerhoa" ja kehuin Tiiinan tuotteliaisuutta ja nopeutta. Luin tekstiä eteenpäin, ja siinä se Tiiinan vauhti taas nähtiin: toppi oli jo purku-uhan alla! Mieti nyt vielä, tuo voisi olla aika söpö pienen kesähamosen kanssa....

Raudaskylän kyläyhdistys kirjoitti...

Myöhäistä... toppi on jo kerällä. Tai siis osa on jo puikoilla toistamiseen.

satumh kirjoitti...

mulla on tää kans tekolistalla.. :)