EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

25.5.2008

Tiiina: Jotain uutta, jotain vanhaa

Pikkumiesten Jussi-slipoverejä olen tehnyt aika monta. Oman pikku-ukon käytössä slipari on osoittautunut käteväksi käyttövaatteeksi ja mielessä on ollut kehitellä pienelle tytölle sopiva malli. Ja voi miten nopeasti tällainen pikkuvaate valmistuu.

Novitan Palmaa oli jäänyt pikkuruinen kerä, mutta tähän neuleeseen se sopi tosi hyvin. Sydämet ovat ihanan pehmeät ja mukavasti kohollaan sileästä neulepinnasta. Joustimet neuloin mutkittelevana serpentiininä.

Tyttövauvan sydänslipoveri

Malli Omaa kehittelyä
Lanka Maija ja Novitan Palma
Huomioitavaa Puikot 3,5
Fiilikset Ihku

Joku aika sitten esittelin tämän kietaisuliivin. Neule ei oikein istunut, joten tartti tehdä jotain. Nyt pääsin onneksi helpolla eikä tarvinnut rueata purkuhommiin. Ompelin vain kietaisuosat kiinni ja paljon paremmalta näyttää.


Uskon, että tälle on käyttöä. Sopisi esimerkiksi töihin... Huomenna on edessä yhden ajanjakson päätös, kun palaan töihin hoitovapaalta. Nautin tästä kotiäitiajasta, mutta aika aikansa kutakin. Neulomiselle ei tosin jää enää niin paljoa aikaa. Tällä hetkellä puikoilla on villasukat (vaikka ilma on kuin morsian) ja ompelukoneella olen suristellut ruusublokkeja tilkkutyötä varten. Odotukset on molempien suhteen korkealla.

2 kommenttia:

satumh kirjoitti...

tosi ihku on kyllä tuo sydänslipari! :) ja nätti on kietsuliivikin. :)

MarjoRie kirjoitti...

Nättejä ovat molemmat malllit! Ja luonnossa tuo Tiiinan liivi on todella nätti ja istuva.
Täällä ovat ystäväni olleet ahkerina, minä olen sairastanut kättä ja oikeastaan käyttänyt voimani pihatöihin. Ja lenkkeilyyn. Tänäiltana taidan kyllä kokeilla taas neulomista, josko ranne jo kestäisi.... polttelee!