EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

19.10.2008

PääasiaTiiina on innostanut myös minut pipojen pariin: tässä tämmöinen myssy/baskeri mallinen systeemi. Ohje tietysti myös Tiiinalta. Kyllä oli helppo tehdä, kun toinen oli jo toteuttanut mallin ja antoi vielä ohjeet ja kommentit! Tämä on neulottu 7veljeksestä, himpun verran reilu tuli mun käsialalla. Eli Nallesta varmaan tulisi just hyvä. Mutta Saara tykkäsi tästä, on ollut jo viikon käytössä, ja passaa kivasti hänelle.

No tietysti piti sen verran luovuutta käyttää (=ohjeiden noudattaminen tuntuu olevan täysin mahdotonta) että nuo kavennukset tein yhdellä palmikolla kahden kapean sijasta, kiitos Tiiina vinkistä, niin niistä tulikin tuollainen kiva tähti.

Olen kyllä iloinen, että pipot sun muut päähineet ovat taas muotia. Syksyn Novitassa oli kivoja malleja myös lipallisista baskereista, onkohan niitä kukaan toteuttanut? Vähän kutkuttelisi testata....

4 kommenttia:

Raudaskylän kyläyhdistys kirjoitti...

Tämän myssyn olinkin omasta pipo-kavalkaadista unohtanut pois. Parempi niin, sillä tämä sinun malli on parempi. Siinä alkuperäisessä (joku 2000-luvun puolivälin Suuri Käsityölehti nimellä pihlajanmarjamyssy(jos siis jotakuta kiinnostaa)) olikin liikaa räpöstystä tuolla päälaella!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Eva!

Oletpa tehnyt kivoja ja hienoja juttuja! Erityisesti kenkäpussi vanhasta hameesta jäi mieleen pyörimään, kaunis kuin mikä, osaisinkohan minäkin, kun tarvetta olisi...

Aurinkoista syksyn jatkoa!

T. Johanna Tanska (e. Pekkola)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana myssy! Juuri tuollaista ohjetta olen yrittänyt metsästää. Muistaako kukaan tarkkaan, missä lehdessä ohje oli?
Terveisin neulojakamu "Lampilta"!

MarjoRie kirjoitti...

Hei Pirkkis. Mulla oli ohjeesta vain Tiiinalta saatu kopio, jossa ei näkynyt vuosikertaa tms. Muistaisikohan Tiiina yhtään tarkemmin?