EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

28.12.2008

EVA K.: Mitä paketeista löytyikään


Joulun kaupallisuus häiritsee vuosi vuodelta enemmän. Tosin olen huomannut, että joulun iloa voi saada aikaan, vaikka varsinaista shoppailua ei harrastakaan. Niinpä käärepaperitkin onneksi löytyivät omista varastoista. Pari vuotta sitten kävin parin illan kurssin, jolla näitä papereita ruisjauhoseoksella maalailtiin ja kuvioitiin. Silloin en ollut tuloksiin kovinkaan tyytyväinen, mutta nyt oikeastaan ihastelin persoonallisia pakettejani.
Ja kun kääreet sitten oli avattu, niin tämmöistä sieltä löytyi.

Puikot ovat heiluneet ahkerasti joulun alla. Viimeisimmässä neulekahvilassa näin vieruskaverilla kivan kaulahuivin aloituksen, ja niinpä kävin itsekin hakemassa kaulahuivi- ja pipolangat. Toinen langoista on Sublimea, tummansinistä kasmirin, merinovillan ja silkin sekoitusta; toinen vaihtoväristä Austermannin Steppiä, jossa on aloe veraa ja jojoba-öljyä. Neule on tunturineuletta, josta olen aikaisemmin tehnyt ainakin kaksi villapaitaa. Kaulahuivin tein tosi isoilla puikoilla, pipon pienemmillä.
Eipä pitäisi nyt mannekiinimme palella ensivisiitillään täällä pohjan perillä..
Tyttären espanjalaisen asunnon viileys kai sai minut pistelemään nämä lämmikkeet. Enpä ole ennen tämmöisiä tehnyt, mutta hyvin ne tuntuivat sopivan. Lanka on harvinaisuus, Neveda Sirene, täyttä villaa Hollannista ja lähes museotavaraa, luultavasti ainakin 70-luvulta. Minulla oli onnea; joku oli tuonut tätä lankaa äidilleni lähes kilon (oli kai lopulta luopunut haaveista tehdä siitä itse jotain..) ja äiti sitten kierrätti sen suoraan minulle. Langasta on syntymässä muutakin - pysykää kanavalla :=).

Kuvio syntyi ilman suunnitelmia, helmineuletta ja nirkkoraitaa. Toivottavasti nämä lämmittävät!

3 kommenttia:

maijja kirjoitti...

Tosi kauniit lämmittimet, sanoo tämä vilukissa! Värikin on kaunis.

Mammutti kirjoitti...

Kauniit lämmittimet!
Oikein hyvää ja onnellista vuotta 2009!

MarjoRie kirjoitti...

Nuo lämmittimet ovat kauniit. Ja Pipo-huivi setin väri on käyttäjälleen juuri sopiva!! Toivottavasti hän jo ensi jouluksi haluaa lapasetkin....