EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

28.3.2009

Tiiina: Sukkakunniaa

Muistatteko nämä sukat? Reilu viikko sitten sain kun sainkin kivan puhelun: Kalajoki-sukat palkittiin kunniamaininnalla Kalajokilaakso-lehden sukkakilpailussa. Täytekakkukahvit, kunniakirja, ruusu ja lankakerä uusiin sukkiin (turkoosi-sini-valkokirjavaa tosin, mutta murehditaan sitä myöhemmin).
Mutta mikä parasta: pääsin näkemään kaikki kisaan osallistuneet ja tilaisuudessa edelleen hyväntekeväisyyteen luovutetut sukat. Ja voi miten kauniita sukkia joukossa oli. Omaa silmääni viehättivät hillityt ja yksinkertaisen kauniit parit. Ja monen neulojan käsialaa ihastelin kateellisena.
Neuloin jokisukat myös itselleni. Kirjoitin jopa ohjeen ylös, mutta mutta... valkoinen lanka paljastaa armahtamatta mallin heikkoudet. Sileäneule joen sivuilla kaareutuu jokaisen joenmutkan mukaan ja joen reunimmaiset silmukat paikoin pingoittuvat liian tiukalle. Palaan ohjeen kanssa, jos ja kun keksin ratkaisun.

6 kommenttia:

maijja kirjoitti...

Ansaittua kunniaa!

Terkkuja aurinkoisesta Lapista, siivoilen illan kemuja silmällä pitäen vihreät lempparivillasukat jalassa. :)

Tytti kirjoitti...

Kunniamaininta on ansaittu, todella kauniit ovat sukat!

Villasukka kirjoitti...

Onnea! Ja eikös oikeastin joentöyräät muotoile jokea...

Anonyymi kirjoitti...

Onnea!

Tosi nätit sukat ja muutenkin kauniita käsitöitä :) Mie en ookkaan tainnu aikasemmin vierailla tässä blogissa, mutta vierailen kyllä jatkossa.

MariL kirjoitti...

Hei! :) Huomasin Sukkasato-blogissa linkin tänne ja näihin Kalajoki-sukkiin. Olen itse Kalajoelta kotoisin, ja olisi kiva tietysti tehdä itsekin Kalajoki-sukat. Onko niihin mahdollista saada ohjetta? :) Sähköpostini on marska_77 at yahoo piste com, voi ottaa yhteyttä vaikka siihen tai sitten blogiini. Kauniit sukat! :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Minäkin ihastuin sukkiin, todella kauniit! Olisin myös kiinnostunut ohjeesta, jos mahdollista. Blogini osoite on www.sukkasukua.vuodatus.net
T: Anu