EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

20.10.2011

EVA K.: Hokkus pokkus

Tuplaneuleiden koukussa olen edelleen kuten kuvasta näkyy! Tässä ensimmäiset kintaat tällä tekniikalla; hyvin toimii niissäkin. Kirjava lanka Isoveli coloria, jota en ole viime aikoina kaupoissa nähnyt; tämä on hamstrattu jostain tarjouksesta ilmeisesti aika monta vuotta sitten. Sukkapuikot olivat peräti seiskat. Kääntöneuleessa kannattaa käyttää aika isoja puikkoja.

Neulominen on kivaa, ja sitä on luvassa alkavan syysloman junamatkoilla. Kiskot vievät ensin itään ja kädentaitomessuille. Onpas jännää nähdä, mitä siellä on keksitty, meikäläinen kun katselee yleensä näitä lännen tuotoksia.

Lopuksi vielä yksityiskohta maalaamastani ja painamastani kankaasta, jota varten tein kaksi uutta leimasinta. Kankaankuviointiin en ilmeisesti voi kyllästyä, se on sanalla sanoen - ühesõnaga naapurin kielellä - IHANAA.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania juttuja on taas ilmaantunut ylivetoon, ylivetoja kaikki!
Antoisia matkantekoja itään ja hyviä löytöjä - sinäkin voisit olla messuilla ym. jakamassa omia löytöjäsi, niin inspiroivia ne ovat. Varmaan syysloman jälkeen sovitaan lähemmin Nivalan-keikasta :) Silja