EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

28.10.2011

EVA K.: Lomamuistoja ja -teelmyksiä

 
Tämänpäiväinen ilonaiheeni!  Löysin syyslomareissullani kirpputorilta ison - 90 x 90 cm - silkkihuivin, joka oli hailakan mitäänsanomaton, mutta ah niin täynnä mahdollisuuksia. Piirtelin ensin kullanvärisellä gutalla kuvioita kovastikin, mutta sitten huomasin, että onkin parempi maalata kuviot väreillä. Silkki heräsi eloon, yllätti itsenikin.
 
Syysloma alkoi sultsinavyöhykkeeltä ja yksi tuplamyssy taas alkutekijöissään. Langat olivat varsin villaisia, naapurimaasta hankittuja ja vaalea hemmotteli käsiäni luontaisella rasvallaan :). No eipä kyllä käsivoidetta ollutkaan kapsäkissä.
Länsisuomalaista selvästi ujostuttaa tämä itäinen mutkattomuus...Voi nämä autiot asemat ja pysähtyneet kellot; paluumatka entisestä kotikaupungista olisi tosin käynyt kätevästi yhdellä junalla, mutta miksi aina valita se suorin ja yksinkertaisin tie - jos lähes samaan hintaan voi tulla kolmella erilaisella junalla :).

Ei ruuhkaa, ei kiirettä.
Kontrasti ulkona vallinneeseen kaamokseen.

Toivottavasti kivat muistot ja värit antavat voimaa, kun kaamos vain syvenee. No, on tästäkin ajasta aina selvitty.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja matkakuvia ;)
Tänään soi puhelin, kysyttiin olisiko sellaista (vintage) valokuvaa, jossa kudotaan sukkaa, mielellään tytär kutoo, äiti on vieressä...
Työkuvia siis, tunnetusti harvinaisia!