EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

16.11.2011

EVA K.: Lumihiutaleita odotellessa

Kokeekohan katsoja nyt déjà vu - ilmiön :). Itsestänikin tuntuu vähän siltä, että tämä on jo nähty, mutta kyllä nuttu valmistui eilen ja on siis ennennäkömätön. Tuntui hyvältä pitkästä aikaa tekaista taas yksi yllätysnuttu, täydestä lampaanvillasta tällä kertaa. Puikot olivat vitosen luokkaa, joten aika reilu tuli. Itseäni viehättävät vaihteeksi nämä luonnonvärit, joita nykyään käytetään lastenvaatteissakin.

Mardilaadalt ostsin puidust nööbid - eli Tallinnan Martin markkinoilta hankin nämä puiset napit, jotka olivatkin oikeastaan must-juttu tähän nuttuun; ovathan langatkin melkein kaikki eestiläisiä.

Tuo lähes oranssi lanka on itse värjäämääni ja - yllätys yllätys - peräisin hopeapajusta! Viereinen vaaleampi sävy on taas männynkävystä. Huolittelin sekä pääntien että hihansuut rapuvirkkauksella.

Martin markkinat olivat kuin piristysruiske tähän pohjoisen kaamokseen. Siellä oli niin vahva tekemisen riemu ja elämänilo muutenkin, että tunsin oikein voimaantuneeni. Vahinko, etten pysty liittämään kuvaan Untsakad-yhtyeen musiikkia, joka sai nämä helmat heilumaan.

Ei kommentteja: