EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

11.12.2011

EVA K.: Huivien huisketta


Huovutusta pitkästä aikaa! En muistanutkaan, miten kivaa huovuttaminen on; varsinkin tämä helppo tapa, jossa pesukone tekee varsinaisen työn. Kaapista löytyi vielä hahtuvanloppuja ja sinne vähän villaa jatkoksi. Väri ei ole varsinaisesti jouluinen :) - taitaa viitata paremminkin pääsiäiseen.Tuli taas hyvä mieli, kun kauan kaapissa lojuneet hahtuvatkin pääsivät käyttöön, kaksi kivaa huivia niistä sai. Ja saattaapa käydä niin, että hahtuvia tulee joskus taas hankittua.
Huiveja on nyt syntynyt melkein kuin sieniä sateella, silkkihuiveja tosin. Koulussa on vielä tällä viikolla joulumyyjäiset, ja olen siis antanut siveltimen suihkia. Värien leviäminen on erittäin kiehtovaa eikä aloittaessaan voi ennustaa, mihin päätyy. Siinä kai se viehätys juuri onkin. Muistaakseni tämänkin huivin pohjaksi maalailin jotain kovin epämääräistä lopuilla väreilläni, mutta kullanvärisellä gutalla piirretyt hennot kuviot saivat ihmeitä aikaan - tunnelma muuttui aivan toiseksi. Onneksi gutta pysyi myös loppuhuuhtelussa.

Uusia tuttavuuksia?

Sitten ollaankin jo räväkämmissä tunnelmissa. Olipa värit sitten hillittyjä tai voimakkaampia, niin tuo ihana läpikuultavuus niissä pysyy.
Mikä lie hilpharakas (sana osui silmään Tallinnan reissulla..) siinä tepastelee.
Tarinoita voi kertoa monin tavoin.2 kommenttia:

Laziness kirjoitti...

Silkkimaalauksessa itseänikin viehättää kaikista eniten tuo värien leviäminen. Siinä on jotain johon ei koskaan kyllästy. :) Oijoi, olispa kiva päästä taas maalaamaan silkkiä!

Unknown kirjoitti...

If you're trying hard to lose weight then you certainly need to start using this totally brand new custom keto meal plan.

To create this keto diet service, certified nutritionists, fitness trainers, and professional chefs have joined together to produce keto meal plans that are effective, painless, cost-efficient, and satisfying.

From their launch in January 2019, hundreds of people have already remodeled their figure and well-being with the benefits a certified keto meal plan can provide.

Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-proven ones offered by the keto meal plan.