EVA K.: Olen perustanut uuden blogin

Käypä kurkkaamassa:http://artevasaani.blogspot.com/
I started a new blog: http://artevasaani.blogspot.com/

20.12.2011

EVA K.: Montako yötä vielä....

Yksi joulun ihmeistä lienee se, että jossain vaiheessa joulutunnelma tulee, vaikka ei sitä aina jaksaisi uskoa. Minulle se tuli tänä iltana, kun aloin paketoida kääröjäni pukinkonttiin ja laitoin taustalle soimaan Nana Mouskorin vanhan älppärin. O Tannenbaum, o Tannenbaum; Leise rieselt der Schnee; Süsser die Glocken nie klingen..
Olen joulu- ja koulutohinoiden keskellä miettinyt myös tämän blogin elämää. Nämä muutamat kuukaudet Ylivedon ainoana vetäjänä ovat olleet mielenkiintoisia, mutta silti olen kokenut, että tämä on jokin välivaihe. Vielä ei ole tullut selkeää ajatusta jatkosta -.

Kiitoksia kaikille vierailijoille ja tukijoille! Kommentteja tulee harvoin (kukapa sitä aina jaksaa...), mutta tilasto kertoo kuitenkin, että päivittäisiä kävijöitä on melkoisesti - enemmän kuin osasin ajatellakaan.

Nyt on varmaan itse kullakin joulutauon ja - toivottavasti - akkujen lataamisen aika pitkän pimeän syksyn jälkeen. Toivottavasti minullekin putkahtaa jokin uusi ajatus blogin tulevaisuudesta :)

Kun virtuaalimaailmassa tässä tapaillaan, niin tarjoanpa vielä lopuksi kaikille näitä tryffeleitä, joita eilenillalla monien vuosien tauon jälkeen tekaisin ja asettelin paperinarusta virkkaamaani pieneen koriin.
Joulumieltä! 

P.s. käykää toki joskus kurkistamassa, tapahtuuko täällä mitään...

3 kommenttia:

Laziness kirjoitti...

Rauhallista joulunaikaa! Muista laiskotella ja syödä hyvin! ;)

Nuo tryffelit näyttää ihan älyttömän hyvältä, nam :)

Eija kirjoitti...

Minä täällä kans usein piipahdan, vaikken puumerkkiä jätäkään. Olen myös huomannut saman, että ei aina kommentoi, vaikka olisi aihettakin.

Kiitos vallan maistuvasta tryffelistä ja oikein mukaa ja rauhallista Joulua !!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sinulle, että jaksat jakaa kanssamme näitä upeita käsitöitäsi. Niistä tulee ihmeen hyvälle mielelle. Eikä ajattelekaan, että pitäisi itse osata.
Toivon sinulle siunausta elämääsi ja oikein hyvää tulevaa vuotta 2012. Odotan edelleen pääseväni piipahtamaan sivuillesi.
t. Pirjo